Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Πως να ηρεμήσεις άμεσα, αν έχεις νεύρα!
Είναι η στιγμή που παγώνει ο χρόνος, και εσύ φαντασιώνεσαι να σκοτώνεις κόσμο. Να ξεσπάς με μανία σε αυτόν που σε έκανε να εκραγείς.
Επειδή όμως είμαστε κοινωνικά όντα, και δεν πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω τον κακό μας εαυτό, δες μερικούς τρόπους για να αποφορτίζεσαι γρήγορα και αποτελεσματικά.
Βάλε τη μουσική που σου αρέσει.
Δυνατά ή χαμηλά, σε ένταση, εσύ θα βρεις ποιο έχει αποτέλεσμα πάνω σου. Το σημαντικό είναι να απομονώσεις, τους ήχους γύρω σου, και να ακούς μόνο το τραγούδι που επέλεξες.
Φέρε στο μυαλό σου αγαπημένα στιγμιότυπα από τη ζωή σου.
Θα είναι οι στιγμές με το σύντροφό σου, θα είναι αναμνήσεις με φίλους, με τη γιαγιά που σε έπαιρνε αγκαλιά, επέλεξε μία και ζήσε την από την αρχή. Αφιέρωσε της χρόνο, και θα δεις τη πίεσή σου να πέφτει.
Πιες τσάι ζεστό.
Τα θερμά ροφήματα, όχι βέβαια ο καφές, έχουν ευεργετικές ιδιότητες πάνω στο νευρικό σύστημα. Για γρηγορότερα αποτελέσματα ακούμπησε τα χέρια σου πάνω στη ζεστή κούπα.
Πιες πολύ νερό.
Όταν αισθανόμαστε πίεση από τα νεύρα, πρέπει να πηγαίνουμε τουαλέτα για ούρηση. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, για να οδηγηθούμε στη τουαλέτα, είναι το νερό.
Κάνε μασάζ γύρω από τα αυτιά.
Όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας, νιώθουμε υπερβολική πίεση γύρω από τα αυτιά. Κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από τα αυτιά για να αποσυμφορήσετε την περιοχή.
 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!