Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017


Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον « Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή… Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση – η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων…
Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων, δίνει καί φέτος το παρόν στη γιορτή των Χριστουγέννων.
Έτσι, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η εορταστική περίοδος βρίσκει τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, και όλοι μαζί, μεταμορφώνουν τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, σε Μύλο των Ξωτικών.
Milos Ksotikon
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την 1η Δεκεμβρίου 2017 και οι διοργανωτές υπόσχονται 38 συναρπαστικές ημέρες λειτουργίας, γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις  και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!
Ωρες λειτουργίας: 10 το πρωί, με 10 το βράδυ, καθημερινά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!