Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η απόλυτη κρουαζιέρα θα σας ταξιδέψει σε 32 χώρες σε τέσσερις μήνες!
Αγαπάτε τη ζωή εν πλω; Τότε αυτή η είδηση είναι για εσάς! Η «μητέρα» όλων των κρουαζιέρων μόλις αποκαλύφθηκε και το ρεκόρ της θα είναι σίγουρα δύσκολο να ξεπεραστεί.
Με όνομα World Cruise, η κρουαζιέρα της εταιρείας MSC Cruises υπόσχεται να σας ταξιδέψει σχεδόν παντού στον κόσμο.
Το πολυτελές και τεράστιο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να αναχωρήσει από τη Γένοβα της Ιταλίας στις 5 Ιανουαρίου του 2019 και θα περάσει από 49 προορισμούς που εκτείνονται σε 32 χώρες μέσα σε ένα διάστημα 119 ημερών -κοινώς 4 περίπου μηνών.
Το όνομα αυτού; MSC Magnifica που τυγχάνει να είναι και το πιο μεγάλο και σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο. Το πλοίο περιλαμβάνει 11 μπαρ, 4 εστιατόρια, ένα καζίνο, μία ντισκοτέκ με πανοραμική θέα, ένα σαλόνι πούρου και ένα σινεμά!
Όσοι προνομιούχοι πληρώσουν το εισιτήριο των 17.000 δολαρίων, θα περάσουν από τη Μασσαλία, τη Βαρκελώνη, τη Μάλαγα, το St Maarten, τα Virgin Islands των ΗΠΑ, το Puerto Rico, την Aruba, το Los Angeles, το San Fransisco, την Honolulu, τα νησιά Bora Bora, το Auckland, τη Νέα Ζηλανδία, το Sydney και πολλά ακόμα απίστευτα μέρη.
Και ενώ δεν θα περάσετε πάνω από ένα μέσο 13 ωρών ανά λιμάνι, η τιμή περιλαμβάνει 15 εκδρομές με ιδιαίτερες δραστηριότητες, που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας.
Οι κρατήσεις θέσεων ανοίγουν για το κοινό στις 14 Δεκεμβρίου 2017.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!