Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η 24χρονη Κούρδισσα πρόσφυγας που έγινε σταρ του Χόλιγουντ
Γεννήθηκε πριν 24 χρόνια σε έναν καταυλισμό Σύρων προσφύγων, όμως, σήμερα ζει στο Λος Άντζελες. Η Βίβιαν Νούρι έχει γίνει γνωστή στο Χόλιγουντ για τα τραγούδια που ερμηνεύει για ταινίες, με πιο πρόσφατη το Daddy's Home 2.
Όμως η ζωή της δεν ήταν πάντα εύκολη.
Όπως εξηγεί στο Unilad η 27χρονη αδερφή της, Τζένιφερ, πριν γεννηθεί η Βίβιαν, μια βόμβα κατέστρεψε το σπίτι της οικογένειας στο Ιράκ με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάξει για πάντα.
Η μητέρα της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την περιοχή μαζί με τις δύο κόρες της και να φύγει για το Ιράν. Η διαδρομή ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς διέσχισαν χιονισμένα βουνά και δύσβατους δρόμους με τα πόδια. Η Βίβιαν ήταν τότε επτά μηνών.
nouri2.png
Αφού έφτασε στο Ιράν, η οικογένεια εγκαταστάθηκε σε έναν καταυλισμό Σύρων προσφύγων, όπου έμεναν σε μια σκηνή κι αναγκάζονταν να περπατούν ώρες ολόκληρες για να πάρουν νερό.
Τα βάσανά τους τελείωσαν το 1995 όταν η Νέα Ζηλανδία τους χορήγησε άσυλο. Εκεί η Βίβαν ξεκίνησε να τραγουδά, ήδη από πολύ μικρή ηλικία.
Η μεγάλη της ευκαιρία ήρθε όταν ένα στέλεχος της Paramount της τηλεφώνησε για να της προτείνει να τραγουδήσει σε μια ταινία της εταιρείας.
nouriis.png
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!