Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017


Οι τελευταίες στιγμές ενός μαθητή που πνίγηκε, αποτυπώθηκαν σε μια selfie που τράβηξαν περιχαρείς φίλοι του, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη τους.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Καρνατάκα, στη νοτιοδυτική Ινδία. Ο άτυχος 17χρονος είχε πάει εκδρομή με συμμαθητές του του σε ναό κοντά στην πόλη Κανακαπούρα.
Κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά στη λίμνη του ναού, όπου και επήλθε το μοιραίο. Ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους, συγκεντρώθηκαν για να βγάλουν μια φωτογραφία, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι ακριβώς από πίσω τους ο φίλους τους είχε βυθιστεί στο νερό και πνιγόταν.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε η αστυνομία ενώ ένας από τους μαθητές που συμμετείχαν στην εκδρομή, δήλωσε: “Σταματήσαμε να κολυμπάμε και φύγαμε από το σημείο. Δεν είχαμε καταλάβει την απουσία του. Ένα από τα παιδιά κοίταζε τις φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο και εξεπλάγη όταν τον είδε να πνίγεται. Αμέσως ενημέρωσε τον επικεφαλής καθηγητή και επέστρεψαν στη λίμνη, μία ώρα αφότου είχαμε φύγει”.
Η οικογένεια του 17χρονου ισχυρίζεται ότι οι καθηγητές που ήταν υπεύθυνοι για την εκδρομή, δεν έκαναν τίποτα. Η σχολή, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι κανένας εκπρόσωπός της δεν είχε συνοδεύσει τους έφηβους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 25 φοιτητές συμμετείχαν στην εκδρομή, ενώ σημειώνεται ότι δεν έλαβαν υπόψη ταμπέλα που υπάρχει στη συγκεκριμένη λίμνη, με την οποία δεν επιτρέπεται το κολύμπι.
πηγή: news247.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!