Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017


Το «παρών» στη Σαντορίνη θα δώσει για μία ακόμη φορά το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online της Google, που στόχο έχει να ενισχύσει, δωρεάν, την ψηφιακή παρουσία όλων των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν ή θα συνεχίσουν να λειτουργούν και τη χειμερινή περίοδο, προσφέροντας εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, δύο ειδικοί σύμβουλοι της Google (Online Advisors) και υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας, θα ενημερώσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις για τις βασικές δεξιότητες και εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και θα τις βοηθήσουν να καταχωρίσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες επικοινωνίας -όπως τις μέρες λειτουργίας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τη διεύθυνση- στους χάρτες και την αναζήτηση μέσω του Google My Business.

Επιπλέον, οι σύμβουλοι παρέχουν στους επαγγελματίες, δωρεάν, τη δημιουργία μίας εικονικής περιήγησης 360 μοιρών, η οποία επιτρέπει στους δυνητικούς επισκέπτες να περιηγηθούν στο εσωτερικό των επιχειρήσεων πριν ακόμα φτάσουν στο νησί. Αυτό θα συμβάλει ούτως ώστε να προωθηθεί η ιδιαιτερότητα των τοπικών επιχειρήσεων σε χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online ταξιδεύει επί 3 συναπτά έτη σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού.

Οι ειδικοί σύμβουλοι παρέχουν στους επαγγελματίες δωρεάν ομαδικά σεμινάρια και προσωπικές συναντήσεις, ώστε να τους βοηθήσουν στην επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησή τους.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!