Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017


Πώς θα σας φαινόταν όμως, αν αντί να σηκώνεστε πρωί – πρωί για να πάτε στο γραφείο, θα μπορούσατε να ταξιδεύετε τον κόσμο, δοκιμάζοντας ουίσκι;
Η σκωτσέζικη εταιρεία Grant’s ψάχνει έναν νέο παγκόσμιο πρεσβευτή ποτών, με το μοναδικό μειονέκτημα να υπόκειται περιστασιακά σε hangover.
Φυσικά, για οποιονδήποτε θέλει να έχει μια σοβαρή ευκαιρία να αποκτήσει αυτήν τη θέση θα πρέπει να αποκτήσει πολλές γνώσεις για την εταιρεία, καθώς και να προβάλλει τις κοινωνικές δεξιότητές του στις εκδηλώσεις κατανάλωσης ουίσκι.
Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να περάσει δύο γύρους συνεντεύξεων, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά μέσα για να δημοσιεύσει ένα ποτό που έχουν δημιουργήσει στο Instagram με το hashtag #GrantsInterview, με την ελπίδα ότι θα δείξει την προσωπικότητά του. Ένα από τα συστατικά πρέπει προφανώς να είναι το ουίσκι Grant’s.
Στη συνέχεια, θα διαλέξουν 250 άτομα μέσω του hashtag και θα τους καλέσουν να στείλουν τις αιτήσεις τους, προτού οι αιτούντες φθάσουν στους 20. Αυτά τα άτομα θα μεταφερθούν στο αρχικό οινοπνευματοποιείο στο Dufftown για μια εκδήλωση και θα διανυκτερεύσουν σε ένα ξενοδοχείο για δύο βράδια, ενώ θα υποβάλλονται σε δοκιμασίες.
Μετά από αυτό, η εταιρεία θα επιλέξει μόνο τρία άτομα που θα σταλούν στην Πολωνία, το Ισραήλ και την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τις σκανδιναβικές χώρες και την Κολομβία ή τη Ρωσία, την Ταϊβάν και τη Γαλλία.
Ενώ θα βρίσκονται στο εξωτερικό θα πρέπει να διοργανώνουν εκδηλώσεις, να ενημερώνουν τους ανθρώπους για το εμπορικό σήμα και το προϊόν, καθώς και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να το πίνουν και να το αγοράζουν.
Στο τέλος, θα κερδίσει μόνο ένας ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έκανε καριέρα απλά… πίνοντας ουίσκι!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!