Κυριακή 11 Ιουνίου 2017


Το καινοτομικό Citroen C4 Cactus, που τάραξε τα νερά στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των crossover, τώρα προσφέρεται με νέα καλούδια.

Πλέον είναι στάνταρ το προηγμένο σύστημα Grip Control στις εκδόσεις PureTech 110 ίππων Turbo και ντίζελ BlueHDi 100 ίππων.

Το σύστημα Grip Control ελέγχει και προσαρμόζει την περιστροφή των μπροστινών τροχών του αυτοκινήτου, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα κίνησης κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει τις παρακάτω λειτουργίες: Κίνηση σε κανονικές συνθήκες. Κίνηση σε χιονισμένο δρόμο. Κίνηση στην άμμο.

Προσομοίωση λειτουργίας διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης για κίνηση σε λάσπη, βρεγμένο γρασίδι κ.ά. Για τις ανάγκες κίνησης εκτός δρόμου, το γαλλικό αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ειδικά ελαστικά 4 seasons Mud & Snow.

Οι επιλογές για το Grip Control: Standard: Για οδήγηση στην εξοχή, σε ηλιόλουστες παραλιακές διαδρομές, στον αυτοκινητόδρομο ή στο κέντρο της πόλης.

Sand: Για ευκολότερη οδήγηση σε δρόμους με άμμο. Off road: Για οδήγηση με περισσότερη ασφάλεια σε ολισθηρά οδοστρώματα (λάσπη, βρεγμένο χορτάρι, χωματόδρομο).

Snow: Για τους δρόμους που οδηγούν στα χιονοδρομικά κέντρα. ESP Off: Για την απενεργοποίηση του συστήματος ESP.

Η Citroen σχεδίασε το πακέτο προωθητικών ενεργειών Respect, το οποίο προσφέρει όφελος εξοπλισμού έως 1.900 ευρώ ανάλογα με την έκδοση.

Παρέχονται: Navigation, κάμερα οπισθοπορείας, Grip Control, ζάντες αλουμινίου 17’’ Cross Bi-ton.

Το C4 Cactus έχει αρχική τιμή 13.990 ευρώ.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!