Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017


Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης αυτοκτονίας η οποία συγκλόνισε την πόλη όπου γεννήθηκε, με συναυλία την Τετάρτη το βράδυ, η σκηνή της οποίας φωτιζόταν από 22 κεριά, μετέδωσαν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

"Μάντσεστερ σ' αγαπώ" φώναξε ο 44χρονος μουσικός απευθυνόμενος στο κοινό, ο οποίος ολοκλήρωσε την πρώτη σόλο συναυλία του τραγουδώντας χωρίς τη συνοδεία οργάνων το "Live Forever", μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1990 και στο οποίο τραγουδούσε μαζί με τον αδελφό του Νόελ.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η στιγμή που το κοινό τραγούδησε το "Stand up for the 22". Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ταμείο για την υποστήριξη των θυμάτων.

Η χειρότερη επίθεση των τελευταίων 12 χρόνων στη Βρετανία είχε στόχο την ποπ συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη βόρεια πόλη της Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα.

"Απόλυτα σοκαρισμένος και συντετριμμένος γι αυτό που συνέβη στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, στέλνω Αγάπη και Φως σε όλες τις οικογένειες", έγραψε ο Γκάλαχερ στο Twitter μετά την επίθεση.

Η Γκράντε θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ την Κυριακή για να τραγουδήσει σε συναυλία στην οποία θα μετάσχουν επίσης ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κέιτι Πέρι. Τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των θυμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!