Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Survivor: Χόρτασαν πάλι οι Μαχητές, νεύρα στους Διάσημους
Μάλλον πιο... λιχούδηδες πρέπει να είναι οι Μαχητές από τους Διάσημους στο Survivor, καθώς για άλλη μία φορά επικράτησαν σε αγώνα με έπαθλο φαγητού, και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση!

Σε ένα αγώνισμα που χρειαζόταν ιδιαίτερη επιδεξιότητα και δύναμη στα χέρια, οι Μαχητές, έχοντας από την αρχή το προβάδισμα, νίκησαν με 10-5, φέρνοντας και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των παικτών της ομάδας (και λαχταριστά μπούτια και φτερούγες κοτόπουλου με τηγανιτές πατάτες στα στομάχια τους), ενώ αντίθετα το αποτέλεσμα φαίνεται πως προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των Διασήμων.

Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο που είχαν στη διάρκεια του αγωνίσματος ο Γιώργος Χρανιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά από την ήττα του πρώτου στο αγώνισμα από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, όταν ο Ντάνος προσπάθησε να “διορθώσει” τον συμπαίκτη του, εξηγώντας του πώς μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός στις επόμενες προσπάθειές του, με τον Γιώργο Χρανιώτη να αντιδρά με εμφανή εκνευρισμό.

“Κοίτα λίγο, κοίτα λίγο”, του έλεγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον γνωστό ηθοποιό να σηκώνεται εκνευρισμένος από τον πάγκο φωνάζοντας “δε θέλω να κοιτάξω, άσε με ρε!” και να απομακρύνεται για να ηρεμήσει.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!