Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Γυναίκα πυροβόλησε έναν 14χρονο που προσπαθούσε να βιάσει τον σκύλο του γείτονα
Μια πάρα πολύ περίεργη υπόθεση εξετάζει η αστυνομία του Άρκνσας των ΗΠΑ. Μια γυναίκα πυροβόλησε έναν 14χρονο, διοτί τον έποιθασε επ αυτοφόρω να προσπαθεί να βιάσει τον σκύλο του γείτονα, όπως αυτή ισχυρίζεται!
Η Κέρι Λένκερντ, η οποία κατηγορείται για τον τραυματισμό του 14χρονου αγοριού, περιέγραψε στην αστυνομία όσα -κατά την κατάθεσή της- συνέβησαν. Η γυναίκα διέκρινε από το παράθυρο του σπιτιού της έναν έφηβο να επιχειρεί τον βιασμό του σκύλου που βρισκόταν στην αυλή του γείτονά της.
Η 40χρονη γυναίκα δήλωσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το αγόρι επιχείρησε να επιτεθεί στον σκύλο. Τότε, όμως, η Κέρι Λένκερντ έβγαλε το πιστόλι που έκρυβε στο ντουλάπι της και έσπευσε στο σημείο. Προτείνοντας το όπλο εναντίον του 14χρονου, τον διέταξε να αφήσει ήσυχο το ζώο, να πέσει στο έδαφος και να μείνει ακίνητος. Όταν το αγόρι επιχείρησε να διαφύγει, η 40χρονη πυροβόλησε στο χορτάρι για να τον τρομάξει.
Σύμφωνα με καταθέσεις των γειτόνων, ακούστηκε ένας πυροβολισμός και είδαν το αγόρι να απομακρύνεται τρέχοντας.
Ο ανήλικος, που εντοπίστηκε, αλλά το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, δήλωσε στην αστυνομία ότι η 40χρονη γυναίκα τον απείλησε με το όπλο και του ζήτησε να μείνει ακίνητος και με τα χέρια ψηλά. Όταν διαπίστωσε ότι δεν είναι αστυνομικός, το έσκασε πηδώντας τον φράκτη.
Η 40χρονη Κέρι Λένκερντ
Η Λένκερ κατηγορείται για κακομεταχείριση μετά τη σύλληψή του, καθώς στο Άρκανσας οι πολίτες έχουν δικαίωμα να προβούν σε σύλληψη, αν διαπιστώσουν κάποια εγκληματική ενέργεια. Η 40χρονη συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή του ποσού των 5.000 δολαρίων. Η δίκη της ορίστηκε για τις 5 Ιουνίου.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!