Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το νησί
Μια ανάσα από την πρώτη τους νίκη μετά το τροχαίο ατύχημα που τους αποδεκάτισε έφτασαν στο σημερινό αγώνισμα στο Survivor οι Μαχητές, όμως παρά την προσθήκη του Γιάννη Σπαλιάρα στο δυναμικό τους, ηττήθηκαν με 10-9 από τους Διάσημους, που εξασφάλισαν την ασυλία.

Μάλιστα, οι Μαχητές ήταν μπροστά στο σκορ με 9-7 και ήθελαν μία ακόμα νίκη για να πανηγυρίσουν, όμως ισοφαρίστηκαν σε 9-9 και στην τελική δοκιμασία ήταν οι Διάσημοι που επικράτησαν, παίρνοντας τελικά την πολύτιμη ασυλία και αποφεύγοντας τη διαδικασία της αποχώρησης.
Στη δοκιμασία της ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες των Μαχητών που εξασφάλισαν την παραμονή τους στο παιχνίδι ήταν ο Ορέστης και η Ελισάβετ, με τον Πάνο να χάνει λίγο πριν το τέλος, ενώ ασυλία είχε ήδη εξασφαλίσει ο Γιάννης Σπαλιάρας
Στη συνέχεια τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Πάνο και Κώστα, με αφορμή τη συζήτηση για το πώς θα πρέπει να ψηφίσουν οι Μαχητές ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με το κλίμα στην ομάδα να είναι αρκετά τεταμένο.
Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες των Μαχητών ψήφισαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τον Πάνο να συγκεντρώνει 4 ψήφους, έναντι 3 της Σάρας, και να είναι ο πρώτος υποψήφιος.
Στη συνέχεια, η Ελισάβετ, έχοντας την ατομική ασυλία, επέλεξε τον Κωνσταντίνο για υποψήφιο, ενώ ο Ορέστης επέλεξε τον Κώστα.
Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, τους οποίους καλείται το κοινό να "σώσει" με τις ψήφους του, είναι ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!