Τρίτη 25 Απριλίου 2017


Λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Τζόνι Ντεπ, η εντυπωσιακή ηθοποιός όχι μόνο έχει βρει ξανά τον έρωτα αλλά, όπως λέγεται, είναι έτοιμη για το επόμενο στεφάνι.

Η Άμπερ Χερντ παντρεύτηκε τον Τζόνι Ντεπ το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου 15 μήνες αργότερα προκαλώντας μέγα σκάνδαλο αφού εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μαυρισμένο μάτι και τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Η υπόθεση έκλεισε τελικά με τον Ντεπ να την αποζημειώνει με πολλά εκατομμύρια, τα οποία όμως εκείνη πρόσφερε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και η σελίδα γύρισε οριστικά...

Ο νέος άντρας στη ζωή της 35χρονης σταρ είναι 45 ετών, δισεκατομμυριούχος, διαζευγμένος δις και πατέρας έξι γιών!

Ο λόγος για τον Έλον Μασκ, ιδρυτή και CEO της εταιρείας The SpaceX, γενικό διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla Motors καθώς και πρόεδρος της SolarCity -μεταξύ άλλων- ο οποίος λέγεται ότι ξετρελάθηκε με την ξανθιά καλλονή από τη στιγμή που εμφανίστηκαν μαζί στην ταινία "Machette Kills" το 2013.



Τότε βέβαια δεν γνωρίστηκαν, όμως να που ύστερα από τους γάμους τους -κι εκείνος μόλις πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, Ταλούλα Ράιλι- ήρθε η στιγμή τους!

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία του Μασκ ανέρχεται στα $14.9 δισεκατομμύρια ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι έξι γιοι του είναι με την πρώτη του σύζυγο, Τζαστίν Γουίλσον.



Οι φήμες τους θέλουν καιρό μαζί και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα της επιβεβαίωσης, η οποία έγινε με ένα... φιλί.

Ιδού η φωτογραφία που πόσταρε η Άμπερ από πρόσφατη εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν μαζί και πιο κάτω, η παρόμοια λήψη που πόσταρε εκείνος. Διπλή η επιβεβαίωση λοιπόν.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!