Σάββατο 1 Απριλίου 2017


Οπως είναι γνωστό ο διάσημος βρετανός θεωρητικός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ μιλάει με συνθετική φωνή. Αρχικά η προφορά ήταν αμερικανική αλλά η Intel κατάφερε να κάνει την συνθετική φωνή να ακούγεται με βρετανική προφορά.
Ο Χόκινγκ δήλωσε ότι βαρέθηκε να ακούει την συνθετική του φωνή και εξήγγειλε μια οντισιόν για τον νέο του φωνητικό εκπρόσωπο. Στην οντισιόν πήραν μέρος διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ αλλά και διάφοροι άλλοι celebrities οι οποίοι παρακαλούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον Στίβεν Χόκινγκ να τον επιλέξει. Ο διάσημος επιστήμονας σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα απαντά αναλόγως όπως για παράδειγμα στον αθυρόστομο σεφ Γκόρντον Ράμσει.
Ο Λίαμ Νίσον, ο Στίβεν Φράι, ο Εντι Ρέντμειν (που υποδύθηκε τον Χόκινγκ στην μεγάλη οθόνη), ο Τζον Μπογιέκα (πρωταγωνιστής στον νέο κύκλο ταινιών του «Πολέμου των Αστρων») και η Αννα Κέντρικ είναι ορισμένοι από τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ που παίρνουν μέρος στην οντισιόν. Την θέση διεκδικούν επίσης ο διάσημος συνθέτης Αντριου Λόιντ Βέμπερ και η μις Πίγκι. Τελικά η επιλογή του Στίβεν Χόκινγκ είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές βρετανικές φωνές, εκείνη του Μάικλ Κέιν.
Ολα αυτά βέβαια δεν έχουν πραγματική βάση αλλά έγιναν για λογαριασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Comic Relief που μαγνητοσκόπησε την οντισιόν η οποία έγινε αμέσως viral στο Διαδίκτυο.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!