Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Η συναρπαστική και ξέφρενη ζωή του 34χρονου πρίγκιπα του Ντουμπάι
Μπορεί να είναι εστεμμένος πρίγκιπας του Ντουμπάι, αλλά ο Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (περισσότερο γνωστός απλά ως «Fazza»), είναι αναμφίβολα ο βασιλιάς του Instagram. Ο 34χρονος επιτρέπει στα 5,1 εκατομμύρια followers του -και πάνω από 2 εκατ. στο Twitter-, να ρίχνουν μια ζηλευτή ματιά στο άκρως συναρπαστικό και χλιδάτο ifestyle που ακολουθεί καθημερινά καθώς ανανεώνει διαρκώς τις φωτογραφίες με τις περιπέτειές του.
Είναι δεύτερος γιος του σεϊχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρη του Ντουμπάι. Υπολογίζεται ότι η περιουσία του πατέρας του, σύμφωνα με το Business Insider, ανερχόταν το 2013 στα 13,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας του τον έστεψε πρίγκιπα το 2008, και ο μεγαλύτερος αδελφός του Rashid bin Mohammed πέθανε από ανακοπή καρδιάς το 2015 σε ηλικία μόλις 33 ετών. 
Ο γοητευτικός πρίγκιπας, είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι, του Κέντρου για τον Αυτισμό, και του Αθλητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι. Φαίνεται όμως ότι τολμηρά και άπειρα χόμπι του τον κρατούν διαρκώς απασχολημένο- και σε φόρμα. Σημειώστε: Skydiving, ιππασία, ποδηλασία, καταδύσεις είναι μερικές από τις ασχολίες του και αν δε σας εντυπωσιάζουν αυτά, μάθετε πως είναι δεινός φωτογράφος, λάτρης των ταξιδιών και ποιητής.
Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την ομολογουμένως συναρπαστική ζωή του, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media:













Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!