Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017


Ο βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Ουίλιαμς πρότεινε, χαριτολογώντας σε συνέντευξη του στη δημόσια ρωσική τηλεόραση, να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο στις 13 Μαΐου.

"Θα ήθελα να εκπροσωπήσω τη Ρωσία στη Eurovision. Εμπρός Ρωσία, μπορούμε να κερδίσουμε", δήλωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο ο Ρόμπι Ουίλιαμς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής "Poust govoriat" (Ας λένε, σε ελεύθερη απόδοση) και μετέδωσε χθες βράδυ το δημόσιο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Pervy Kanal.

"Το λέω απλώς έτσι, αλλά τον μανατζέρ μου τον έχει πιάσει ήδη πονοκέφαλος", πρόσθεσε ξεσπώντας στα γέλια, σύμφωνα με δηλώσεις που μεταφράστηκαν στα ρωσικά.

Η πρόταση του τραγουδιστή, που δηλώνει fan της Eurovision και που κυκλοφόρησε το 2016 το σινγκλ "Party like a Russian" (Γιορτάστε όπως ένας Ρώσος), είναι "ανόητη", δήλωσε αμέσως ο ρώσος βουλευτής και τραγουδιστής Ιωσήφ Καμπζόν. "Η Ρωσία έχει τους δικούς της τραγουδιστές, και είναι πολλοί. Δεν χρειαζόμαστε τους Βρετανούς να προασπίζουν τον πολιτισμό μας", δήλωσε στο δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Οι δηλώσεις του Ουίλιαμς διατυπώνονται την ώρα που η συμμετοχή της Ρωσίας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού παραμένει αβέβαιη λόγω των εντάσεων που υπάρχουν μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!