Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Γνωστή ηθοποιός έριξε χυλόπιτα στον Ντόναλντ Τραμπ!
Τη... χυλόπιτα που έριξε στον νυν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια αποκάλυψε η ηθοποιός Έμμα Τόμσον, μιλώντας σε εκπομπή της σουηδικής τηλεόρασης.

Η Τόμσον διηγήθηκε το πώς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Όλες οι Γυναίκες του Προέδρου” (Primary Colors) στην Καλιφόρνια, και ενώ έπαιρνε διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της Κένεθ Μπράνα, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

“Σηκώνω λοιπόν το τηλέφωνο. 'Γεια, Ντόναλντ Τραμπ εδώ'. Και είπα: 'Αλήθεια; Μπορώ να σας βοηθήσω;'. Και αυτός είπε 'ναι, απλά αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να σας προσφέρω διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία μου. Είναι πολύ άνετα'”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τόμσον, τονίζοντας πως δεν είχε συναντήσει ποτέ ούτε είχε μιλήσει ποτέ με τον Τραμπ.

Η αντίδραση της ηθοποιού ήταν να ρωτήσει για ποιο λόγο της πρόσφερε διαμονή ο Ντόναλντ Τραμπ. “Ε, νομίζω ότι θα τα πηγαίναμε πολύ καλά, ίσως να είχαμε και ένα δείπνο κάποια στιγμή”, της είπε ο Τραμπ, και η ίδια, όπως παραδέχθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει, λέγοντάς του τελικά: “Θα σας ξανακαλέσω”. Όμως δεν το έκανε ποτέ, και έκτοτε δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 57χρονης ηθοποιού, το “φλερτ” του Ντόναλντ Τραμπ μαζί της πρέπει να έλαβε χώρα κατά την περίοδο που ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν σε διάσταση με τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς, προτού παντρευτεί τη νυν σύζυγό του, Μελάνια, το 2005.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!