Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017


Απελπισμένος Κινέζος ζήτησε από γιατρό να τον ευνουχίσει επειδή δεν μπορούσε να ελέγξει τις ορμές του.

Η υψηλή και ανεξέλεγκτη λίμπιντο που τον κρατούσε σε διέγερση σχεδόν όλη τη μέρα μάλλον τον έφερνε σε δύσκολη θέση, και έτσι ο 40χρονος Κινέζος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, κατέφυγε στο νοσοκομείο Τσανγκσά Σανσάιν.
Εκεί ζήτησε να δει τη γιατρό Γου Γίνε, την οποία είχε παρακολουθήσει σε online διαλέξεις για ιατρικά θέματα που αφορούν κυρίως την υπογονιμότητα.
Η συγκεκριμένη γιατρός, αφού άκουσε το πρωτοφανές αίτημα του άντρα να υποβληθεί σε ορχεκτομή (λόγω των πολύ ισχυρών και ανεξέλεγκτων σεξουαλικών ορμών του), τον παρέπεμψε στον ανδρολόγο δρ Γουάνγκ Σιανγκ.
Κανένα σημάδι παθολογίας
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Xiaoxiang Morning Post», το υπερηχογράφημα και οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλε ο δρ Γουάνγκ τον άνδρα δεν έδειξαν σημάδια παθολογίας, ανωμαλίας ή δυσλειτουργίας, οπότε αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση επ' αυτού. Επιπρόσθετα, του εξήγησε πως χειρουργική ορχεκτομή γίνεται μόνο για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.

Παρά το γεγονός ότι ο γιατρός επισήμανε στον άντρα πως το πρόβλημά του να μην μπορεί να ελέγχει τις ορμές του ήταν μάλλον ψυχολογικό, εκείνος επέμενε! Ο γιατρός αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, αλλά πριν προλάβει να καταφτάσει ο άντρας είχε γίνει καπνός.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!