Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017


Είναι μία από αυτές τις δουλειές που οι λάτρεις της σοκολάτας βλέπουν μόνο στα όνειρά τους όμως χάρη στην εταιρεία, Mondelez International, που αναζητεί δοκιμαστή σοκολάτας, το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αγαπημένες σοκολάτες, Cadbury, Milka και Oreo, χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να εμπιστευθεί για να δοκιμάσει τα προϊόντα της και να πει τι σκέφτεται.
Η εργασία με τον επίσημο τίτλο «Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάο» απαιτεί 7,5 ώρες εργασίας μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης για τον τυχερό υποψήφιο.
Ο επαγγελματίας δοκιμαστής θα εργάζεται με 11 πανελίστες και έναν επικεφαλής του πάνελ στα γραφεία της εταιρείας.
Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης, ο δοκιμαστής θα πρέπει να είναι σε θέση να «γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάο και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη ενώ θα εργάζεται με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών».
Η δουλειά του δοκιμαστή θα είναι «σπουδαίας σημασίας για την τελειοποίηση της Mondelez και θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο προϊόν σε όλο τον κόσμο».
Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να «έχουν πάθος για τη ζαχαροπλαστική αλλά και άριστους γευστικούς κάλυκες και θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα προϊόντα.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση, αρκεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Mondelez.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!