Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017


Το Honda CR-V ανήκει στη κατηγορία των αυτοκινήτων που έχουν αδικηθεί στην Ελλάδα. Αν και είναι ένα από τα καλύτερα τετρακίνητα SUV, για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να βρει την θέση που του αξίζει στην τοπική αγορά.

Όμως, πλέον δίνεται μια νέα ευκαιρία στο αξιόλογο όχημα ελευθέρου χρόνου καθώς και σε όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην ανταγωνιστική αγορά μας.

Η επίσημη αντιπροσωπεία Αφοί Σαρακάκη, αποφάσισε να κάνει σημαντικές μειώσεις στις τελικές τιμές πώλησης. Επίσης, δημιούργησε ένα δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να υποστηρίξει τα μοντέλα με την παροιμιώδη αντοχή και την υψηλή τεχνολογία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πρώτη είδηση της χρονιάς από την ιαπωνική μάρκα είναι το λανσάρισμα μιας νέας έκδοσης του Honda CR-V με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, που σε πηγαίνει ατσαλάκωτο στην Θεσσαλονίκη, ΄΄ζει΄΄ ένα από τα καλύτερα μοτέρ ντίζελ της αγοράς.

Το γνωστό και δοκιμασμένο σύνολο 1.6 iDTEC με την υψηλή απόδοση των 160 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με το νέο σύστημα μεταφοράς της ενέργειας.

Το σύστημα υπερσυμπίεσης δύο σταδίων του κινητήρα αποτελείται από δύο υπερσυμπιεστές σειριακά τοποθετημένους ως προς τη ροή των καυσαερίων. Ο πρώτος υπερσυμπιεστής είναι υπεύθυνος για την εισαγωγή αέρα στις χαμηλές στροφές, ενώ ο δεύτερος λειτουργεί στις υψηλές στροφές του κινητήρα. Στη μεσαία ζώνη στροφών και οι δύο υπερσυμπιεστές λειτουργούν μαζί.

Το νέο κιβώτιο που αντικαθιστά το προηγούμενο πεντατάχυτο αυτόματο, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: Διαθέτει πιο ευρεία κλιμάκωση σχέσεων, μια πολύ κοντή πρώτη σχέση που διασφαλίζει γρήγορη και δυναμική εκκίνηση, ενώ η μακριά μέγιστη σχέση έχει σαν αποτέλεσμα μειωμένες στροφές του κινητήρα και κατ’ επέκταση μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και θορύβων σε ταχύτητες ταξιδιού. Μπορεί να κατεβάζει σχέσεις απευθείας από 9η σε 5η και από 7η σε 4η, πέρα από τα κατεβάσματα μιας ή δύο σχέσεων.

Οι διαστάσεις του διαμορφώνουν μία μικρότερη, ελαφρύτερη (κατά 35 κιλά) μονάδα, που επιτρέπει καλύτερη κατανομή βάρους. Το τεστ επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10΄΄ και η τελική ταχύτητα είναι 197 χλμ./ώρα.

Μέση κατανάλωση 5,3 λίτρα/100χλμ. Εκπομπές CO2 139 γραμ./χλμ. Η νέα τιμή είναι μειωμένη κατά 2.820 ευρώ και διαμορφώνεται στα 37.600 ευρώ.

Σε όλα τα μοντέλα της Honda παρέχεται: 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ. και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!