Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017


Ευθύνες στην κυβέρνηση και σε υπουργούς της «που θα αποδοθούν», για «το τεράστιο όργιο παράνομων μονιμοποιήσεων συμβασιούχων» καταλόγισε μιλώντας στη Βουλή κατά την προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης.
Απαντώντας, σε υψηλούς τόνους, στις κατηγορίες του πρωθυπουργού ότι σχεδιάζει απολύσεις στο Δημόσιο, τόνισε ότι «αυτό είναι μεγάλο ψέμα» και πρόσθεσε:  «Γίνεται τεράστιο όργιο παράνομων μονιμοποιήσεων συμβασιούχων για το οποίο υπάρχουν ευθύνες που θα αποδοθούν. Να μην αγνοειτε αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Να μην παρεμβαίνετε στο ΕΣ όπως κάνουν υπουργοί σας, κάτι που δεν συνάδει με το άρθρο 103 του Συντάγματος που δεν επιτρέπει μονιμοποιήσεις συμβασιούχων».
Και ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε υπό τα χειροκροτήματα των βουλευτών του: «Απολύσεις δεν θα κανει η ΝΔ αλλά θα γίνει μία απολύση κύριε Τσίπρα και αυτή θα είναι η δικιά σας από τον εντολοδόχο ελληνικό λαό. Και θα γίνει πολύ σύντομα».
Να σημειωθεί ότι χθες απαντώντας στη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη στην aftodioikisi.gr, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει την απόλυση των συμβασιούχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!