Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το φλερτ
Το φλερτ. Κάποιοι το κατέχουν, κάποιοι όχι και τόσο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς έλξη χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις, και μετά υπάρχουν κι εκείνοι που θα σε ρωτήσουν αν ο πατέρας σου ήταν ζαχαροπλάστης. (Όχι, αρνούμαστε να τους δώσουμε εύσημα έστω επειδή “προσπαθούν”.) Και τώρα θα δούμε μερικά μικρά μυστικά για την τέχνη του φλερτ που ίσως να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε… και τα ποσοστά επιτυχίας σας.
Υπάρχουν 5 διαφορετικά είδη φλερτ
Συγκεκριμένα, το παραδοσιακό, το σωματικό, το ειλικρινές, το παιχνιδιάρικο και το ευγενικό. Το καθένα έχει διαφορετικές τεχνικές, και ενώ το παιχνιδιάρικο είναι ιδιαίτερα αγαπητό, μάλλον το πιο δημοφιλές είναι το ειλικρινές.
Η οπτική επαφή κάνει θαύματα
Ένα χαμόγελο είναι ελκυστικό, αλλά τα μάτια δεν λένε ψέματα. Πέρα από το γεγονός ότι το κοίταγμα στα μάτια δείχνει ξεκάθαρα πως ενδιαφέρεστε, μπορεί ίσως να σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο ελκυστικοί.
Το άγγιγμα κάνει (ακόμα μεγαλύτερα) θαύματα
Σίγουρα, αυτή η συμβουλή πρέπει να ακολουθηθεί με μεγάλη προσοχή από τους άντρες. Δεν θέλετε να κάνετε απότομες κινήσεις που θα καταλήξουν με μια παλάμη να χτυπάει το μάγουλό σας. Για τις γυναίκες, όμως, τα αγγίγματα αποτελούν εκπληκτικό τρόπο να βεβαιώσουν έναν άντρα ότι ενδιαφέρονται και ότι του δίνουν το πράσινο φως. Ξεκινήστε σχεδόν φιλικά (ένα ελαφρύ άγγιγμα στον ώμο) και – για τις πιο τολμηρές – καταλήξτε στο πρόσωπο.
Το παίζεις δύσκολος/η; Καλά κάνεις!
Καλά διαβάσατε. Η τακτική που άλλοι λατρεύουν και άλλοι μισούν έχει επιβεβαιωμένα αποτελέσματα. Το να κάνετε τον εαυτό σας να μοιάζει σαν… πολύτιμος θησαυρός, χωρίς όμως να δείχνετε πως έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας, μπορεί να ιντριγκάρει τον οποιονδήποτε. Είναι αυτό το κλισέ που λέει πως όλοι θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε.
Οι άντρες αδιαφορούν για την ηλικία
Συγκεκριμένα, το 83% των ανδρών δεν δίνουν σημασία στην ηλικία της γυναίκας, οπότε μπορούμε όλοι να σταματήσουμε να φρικάρουμε για τα χρόνια που περνούν. Είναι άσκοπο.
Ο τρόπος ομιλίας λέει πολλά
Όλοι ξέρουμε πως μια βαθιά αντρική φωνή ακούγεται πολύ σέξι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν την κατέχουν όλοι οι άντρες – και δεν είναι σωστό να προσπαθούν να την αλλοιώνουν, είναι θάνατος για τις φωνητικές χορδές. Στις γυναίκες, πάλι, παρατηρείται πως όταν ενδιαφέρονται για κάποιον, η ομιλία τους γίνεται πιο απαλή και πιο γρήγορη. Αν δεν ενδιαφέρονται και τόσο… ας πούμε πως θα το καταλάβετε από τις περίπου τέσσερις λέξεις που θα βγαίνουν απ’ το στόμα τους το λεπτό.
Η στάση του κεφαλιού είναι εξίσου σημαντική
Για τις γυναίκες, φαίνεται πως όταν το κεφάλι είναι γυρισμένο προς τα εμπρός, δείχνουν πιο ελκυστικές στους άντρες. Αντίστοιχα, οι άντρες δείχνουν περισσότερο αρρενωποί όταν γέρνουν το κεφάλι προς τα πίσω, και κοιτάζουν ελαφρώς προς τα κάτω. Προσοχή: αν το παρακάνετε με αυτό, θα αλληθωρίσετε.
Το κόκκινο είναι όντως φωτιά
Κόκκινα χείλη; Κόκκινο φόρεμα; Το σίγουρο είναι πως το κόκκινο είναι πραγματικά το χρώμα της δύναμης και της αυτοπεποίθησης, τραβάει τα βλέμματα και είναι άκρως σεξουαλικό.
Η αμεσότητα κερδίζει πόντους
Άντρες και γυναίκες συμφωνούν πως οι γλυκανάλατες ατάκες πεσίματος είναι αισχρές. Και ενώ οι γυναίκες θα εκτιμήσουν κάτι πιο διακριτικό, ή κάτι πιο ευφάνταστο μερικές φορές, το πιο σέξι πράγμα (για τους περισσότερους άντρες) είναι η αμεσότητα, όταν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει και το δηλώνει.
Κάνει καλό στην… υγεία
Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που φλερτάρουν συχνά έχουν αυξημένες ποσότητες λευκών αιμοσφαιρίων. Γιατί συμβαίνει αυτό; Κανείς δεν ξέρει, αλλά είναι άλλος ένας λόγος που λατρεύουμε να φλερτάρουμε!
ΠΗΓΗ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!