Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016




Η νέα υπηρεσία "Public Accounts” επιτρέπει στις εταιρίες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Viber
Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας, Viber, ανακοίνωσε τα τη νέα υπηρεσία "Public Accounts” η οποία θα επιτρέπει σε διάφορες επιχειρήσεις, brands και celebrities να δημιουργούν δημόσια κανάλια και να επικοινωνούν εύκολα με τους χρήστες.
Βλέποντας την εξέλιξη του Facebook Messenger, το Viber αποφάσισε με την νέα υπηρεσία “Public Accounts” να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ εταιρίας και χρήστη, προσφέροντας διάφορα εργαλεία μέσα σε μία εύχρηστη πλατφόρμα προσωπικής συνομιλίας (μέσω άμεσων μηνυμάτων από κάποιο φυσικό πρόσωπο ή με τη χρήση chatbot) ή δημόσιας αναμετάδοσης.

Έτσι με ένα "Public Account" μία επιχείρηση μπορεί να κάνει ανακοινώσεις και κάθε είδους ενημερώσεις στα Public Chats (πλατφόρμας Δημόσιων Συνομιλιών ) ενώ παράλληλα μπορεί να παρέχει 1on1 τεχνική υποστηρίξει σε χρήστες ή ακόμα και να τους διαφημίζει προϊόντα και τις προσφορές τις.
Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλες τις εταιρίες που θέλουν να χτίσουν σχέσεις με τους πελάτες τους μέσα από την πλατφόρμα του Viber.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!