Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016


Οι «Beliebers», όπως ονομάζεται η παγκόσμια ομάδα οπαδών του Justin Bieber, συνετέλεσαν ώστε ο 22χρονος μουσικός να αναδειχθεί για άλλη μια φορά ο μεγαλύτερος νικητής στη βραδιά των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων MTV Europe Music Awards (EMA) που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Κυριακής, στο βροχερό Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Ο Bieber, που σάρωσε πέρυσι αποσπώντας πέντε βραβεία, φέτος κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία του Best Song για το «Sorry» και το βραβείο στην κατηγορία Best Canadian Act, ενώ οι «Beliebers» τού χάρισαν το τρίτο του βραβείο Biggest Fans σε on line ψηφοφορία μέσω Twitter και Instagram, που έκλεισε μόλις άρχισε η τελετή απονομής. Ο Καναδός καλλιτέχνης ήταν ένας από τους πολλούς νικητές της χθεσινής βραδιάς, που δεν παρέστησαν στην τελετή.
Bebe Rexha  
H Lady Gaga, επίσης απούσα από την τελετή, κέρδισε τα βραβεία στις κατηγορίες Best Female και Best Look. Μόλις δύο ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, οι βετεράνοι ρόκερ της πανκ Green Day έκλεισαν τη βραδιά με το αντισυμβατικό τραγούδι τους «American Idiot». «Είναι ωραίο να είσαι εκτός Αμερικής έστω για λίγο, γιατί αυτή η φρικτή προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται μέχρι σήμερα», είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Billie Joe Armstrong.
Green Day
Το συγκρότημα τιμήθηκε με το MTV Global Icon Award, αλλά έχασε από τους Twenty One Pilots στην κατηγορία του Best Live και από τους Coldplay στην κατηγορία του Best Rock. Οι Twenty One Pilots κέρδισαν, επίσης, το βραβείο στην κατηγορία του Best Alternative. Τα βραβεία είχαν μωβ χρώμα ως φόρος τιμής στον αείμνηστο Prince. «Θα μας λείπει πάντα ο Prince», δήλωσε η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Bebe Rexha στην αρχή της τελετής, όταν μια μωβ ακτίνα φωτός διαπέρασε το Ahoy Arena του Ρότερνταμ.
Shawn Mendes.
Ο Shawn Mendes ευχήθηκε στη μητέρα του χρόνια πολλά για να γενέθλιά της μόλις κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Best Male. «Η μητέρα μου έχει σήμερα τα γενέθλιά της, Ευτυχισμένα Γενέθλια μαμά, σε αγαπώ», είπε.
Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Bebe Rexha.
Άλλος ένας Καναδός που απέσπασε βραβείο είναι ο Weeknd που διακρίθηκε στην κατηγορία Best Video για το τραγούδι «Starboy», στο οποίο συμπράττει με τους Daft Punk από τη Γαλλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!