Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016


Οι αμερικανικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των  «Hollywood Film Awards», το βράδυ της Κυριακής στο Χόλυγουντ, όπου λαμπεροί εκπρόσωποι της βιομηχανίας του κινηματογράφου εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και από το βήμα έκαναν πολιτικές παρεμβάσεις, λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο προέτρεψε το κοινό που παρακολουθούσε την τελετή να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον καθώς όπως επισήμανε η νυν πολιτική ατμόσφαιρα παραπέμπει σε μια ταινία των αδελφών Μαρξ όπου οι «παράφρονες κυβερνούν τον κόσμο», σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης.
Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Ο Ντε Νίρο, ο οποίος στο παρελθόν αποκάλεσε τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «απόλυτα παρανοϊκό», απέσπασε το Hollywood Comedy Award για την ερμηνεία του στην ταινία «The Comedian», όπου υποδύεται έναν ηλικιωμένο κωμικό.
Νικόλ Κίντμαν.
Στα  «Hollywood Film Awards», που ξεκίνησαν το 1997 και σηματοδοτούν την έναρξη της περιόδου απονομής των σπουδαιότερων βραβείων της βιομηχανίας του κινηματογράφου η οποία ολοκληρώνεται με τα Όσκαρ, τις πρωτιές καλύτερης ανδρικής και γυναικείας ερμηνείας απέσπασαν ταινίες το σενάριο των οποίων βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Νάταλι Πόρτμαν.
Ο Τομ Χανκς τιμήθηκε με το βραβείο Hollywood Actor Award για τη «Sully», σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ, όπου υποδύεται τον πιλότο ο οποίος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Χάντσον το 2009, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν κέρδισε το βραβείο στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία για την ερμηνεία της στο ρόλο της Τζάκι Κένεντι στην ταινία «Jackie». Η Νικόλ Κίντμαν κέρδισε το βραβείο β΄ γυναικείου ρόλου για την δραματική ταινία «Lion» και ο Χιου Γκραντ το βραβείο β΄ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Florence: Φάλτσο Σοπράνο».
Έντι Μέρφι.
Τέλος, ο Έντι Μέρφι τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του στην 7η Τέχνη, με το Hollywood Career Achievement Award.
naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!