Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016


Το τέλος του κόσμου είναι (για άλλη μια φορά) κοντά και σύντομα –δηλαδή σε δύο ημέρες- ο πλανήτης μας θα καταστραφεί και οι άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Κρίση του Θεού.

Αυτή τη φορά η Αποκάλυψη έρχεται λόγω του… Μαύρου Φεγγαριού, ενός φαινομένου που αναμένεται την Παρασκευή και έχει συνδεθεί με σχετικές προφητείες.

Εδώ και αρκετές ημέρες, σχετικές ιστοσελίδες έχουν πάρει… φωτιά και δεκάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν την οργή του Θεού.

Ερευνητές από όλο τον κόσμο, όμως, δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα…

Μάλιστα, διαβεβαιώνουν ότι η ημέρα θα ξημερώσει κανονικά το Σάββατο και ότι η ανθρωπότητα δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με καμία καταστροφή.

«Μαύρο Φεγγάρι» ονομάζεται το δεύτερο νέο φεγγάρι μέσα σε ένα μήνα, ένα φαινόμενο που εμφανίζεται περίπου κάθε 32 μήνες.

Σύμφωνα με τους αστρονόμους, «νέο φεγγάρι» είναι όταν βλέπουμε τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης και ο δορυφόρος μας μοιάζει λες και είναι καλυμμένος από σκιές.

Εκείνη την ώρα, η σελήνη είναι ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο και έτσι η φωτεινή πλευρά του Φεγγαριού «κοιτάει» προς τα έξω.

Και τι είναι τόσο… ιδιαίτερο με τη Μαύρη Σελήνη του 2016; Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, τίποτα το ιδιαίτερο.

Οι… συνωμοσιολόγοι, όμως, έχουν διαφορετική άποψη και θεωρούν ότι η καταστροφή έρχεται, επειδή στις αρχές του μήνα παρουσιάστηκε ένα ακόμη φαινόμενο, το «δαχτυλίδι της φωτιάς».

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ηλιακή έκλειψη, με το φεγγάρι να καλύπτει τη Γη και τον ήλιο πάνω από την Αφρική με αποτέλεσμα να φαίνεται πως ο ήλιος έχει σκοτεινιάσει.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!