Τρίτη 19 Ιουλίου 2016


Δεδομένης της κατάστασης και έτσι όπως διαμορφώθηκε στο πρώτο «Σταρ Τρεκ», η ιδέα της επιστροφής του Τζορτζ Κερκ στις επόμενες ταινίες (ρόλο που υποδύθηκε ο Κρις Χέμσγουορθ, πριν γίνει ο ‘Θορ’) φαινόταν τουλάχιστον απίθανη. Ο Άμπραμς όμως φαίνεται πως δεν στερεύει από ιδέες.

Ο κόσμος του Star Trek φυσικά και δίνει απεριόριστες δυνατότητες στον Τζέϊμς Τ. Κερκ (Κρις Πάϊν) να συναντήσει τον πατέρα του.

Κι όντως, στην τελευταία ταινία, το «Star Trek Beyond», βρίσκουμε τον Κερκ να αναπολεί την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο πατέρα του που πέθανε την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του.

Ο Άμπραμς που παραμένει παραγωγός της ταινίας, παρ’ όλο που έδωσε τα σκηνοθετικά ινία στον Τζάστιν Λιν για την προηγούμενη ταινία -που κυκλοφορεί μέσα στον Ιούλιο-, είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για μελλοντική χρήση.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τέταρτο Star Trek - ή τουλάχιστον δεν συζητιέται κάτι τέτοιο- αλλά λόγω της θετικής ανταπόκρισης που βρήκε το «Star Trek Beyond» στην αμερικανική αγορά, αλλά και της επιτυχίας που έχουν παρόμοια franchises, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το τέταρτο «Star Trek», βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Μέχρι στιγμής, η δήλωση του Άμπραμς ήταν ικανή να σηκώσει την (απαραίτητη) θύελλα που χρειαζόταν.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!