Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Στη Μαλακάσα χτυπά πάλι η καρδιά του ροκ: Ξεκινά το Rockwave Festival
Στο TerraVibe χτυπά και πάλι από σήμερα η καρδιά του ροκ, με το Rockwave Festival να υποδέχεται στις δύο σκηνές του στη Μαλακάσα εννέα συγκροτήματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Μοιρασμένο σε δύο μέρες (6/6 και 19/7), το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ που «κλείνει» φέτος 21 χρόνια ξεκινά με τους The Last Shadow Puppets στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
Παράλληλα, στο Vibe Stage θα ανέβουν οι Dropkick Murphys που συνδύαζουν την κέλτικη λαϊκή μουσική παράδοση με το καθαρό ροκ και οι Νορβηγοί εκπρόσωποι της death punk σκηνής Τurbonegro που επίσης έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ακόμα, στο line-up της πρώτης ημέρας θα δούμε τους Suede που επιστρέφουν στην Ελλάδα με το ολοκαίνουριο album «Night Thoughts» και τους 'Αγγλους The Subways. Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι The Callas με το καινούργιο τους άλμπουμ «Half Kiss Half Pain», καθώς και οι Despite Everything, Wish Upon A Star και η νεοψυδελελική μπάντα των Whereswilder.
Τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης (19 Ιουλίου), η Lana Del Rey επιστρέφει ως headliner δίνοντας άρωμα γυναίκας στο φεστιβάλ. Η μελαγχολική τραγουδοποιός, η οποία συστήθηκε στον περισσότερο κόσμο, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ένα στεφάνι πλεγμένο με λουλούδια, τραγουδώντας μας πως γεννήθηκε για να πεθάνει (video clip του «Born to Die»), έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά με το τελευταίο της άλμπουμ «Honeymoon». Μαζί της θα δούμε τους Allah-Las που φιλοδοξούν να φέρουν στην Αθήνα τους garage pop και ψυχεδελικούς ήχους της Καλιφόρνιας και την Αυστραλή ερμηνεύτρια Lisa Mitchell.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!