Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016


Το Facebook δίνει στους χρήστες ακόμη έναν τρόπο να αντιδράσουν στις δημοσιεύσεις και να αλληλεπιδρούν με τους φίλους τους.
Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο εισήγαγε τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ανεβάζει ένα βίντεο στα σχόλια και τις απαντήσεις, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να απαντούν σε αναρτήσεις με έναν τρόπο πιο προσωπικό. Το Facebook υποστηρίζει ήδη συνδέσμους, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα και emojis, καθώς και τη δυνατότητα να απαντήσει κανείς με μία από τις πρόσφατες έξι αντιδράσεις.
Το Facebook θεωρεί ότι η προσθήκη της δυνατότητας απάντησης με βίντεο θα κάνει πιο ελκυστικές και συναρπαστικές τις συνομιλίες. «Τα βίντεο στα σχόλια είναι τώρα διαθέσιμα παγκοσμίως. Μπορείτε να τα φορτώσετε ως απαντήσεις στις δημοσιεύσεις από πρόσωπα, σελίδες, καθώς και ομάδες και εκδηλώσεις», ανέφερε εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου.
Το νέο χαρακτηριστικό υποστηρίζεται σε desktop, iOS και Android. Για να τα δοκιμάσετε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι τα εξής:
1. Μαγνητοσκοπήστε ένα βίντεο.
2. Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας δίπλα στο πεδίο με τα σχόλια.
3. Επιλέξτε το βίντεο από τη συσκευή σας και πατήστε το πλήκτρο της δημοσίευσης.
Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δείχνει μια αυξανόμενη τάση προς τα βίντεο το τελευταίο διάστημα μαζί με τη λειτουργία για τις ζωντανές μεταδόσεις. Τον Απρίλιο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στην εφαρμογή για τα κινητά σκέφτεται να αντικαταστήσει το κεντρικό εικονίδιο για το Messenger με ένα εικονίδιο για βίντεο έτσι ώστε να μπορούν να να μοιραστούν και να παρακολουθήσουν live βίντεο σε ζωντανή σύνδεση.
Επιπλέον το κοινωνικό δίκτυο ελπίζει με αυτό τον τρόπο να αυξήσει τη δραστηριότητα των χρηστών και τις δημοσιεύσεις οι οποίες παρουσιάζουν πτώση το τελευταίο διάστημα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!