Σάββατο 4 Ιουνίου 2016


Νεαρές Αμερικανίδες, με ενδιαφέρον για τα κοινά και αγωνία για την επόμενη μέρα των επικείμενων προεδρικών εκλογών, αναζητούν ψηφοφόρους που προτίθενται να καταψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ, για να του στείλουν τις γυμνές φωτογραφίες τους.
Αν και πολλές από αυτές είναι ήδη δημοσιευμένες στο διαδίκτυο, η καμπάνια τους που ονομάζεται “Tramps against Trump” δεν παύει, να είναι ένα πικάντικο επιχείρημα, τουλάχιστον για όσους έχουν δεύτερες σκέψεις, για το ποιον θα ψηφίσουν.
Η Jessica Rabbit, ο “εγκέφαλος” πίσω από τη δημιουργία της ομάδας, δήλωσε: “Τι θέλουν οι άνθρωποι σήμερα; Να βλέπουν γυμνό στο διαδίκτυο. Οπότε κι εμείς, χρησιμοποιούμε γυμνούς ανθρώπους που μπορεί να προκαλέσουν ενθουσιασμό”.
“Εννοείται πως θα έρθει και η κριτική και οι οπαδοί της Χίλαρι Κλίντον θα είναι από τους πρώτους που θα αποδοκιμάσουν αυτό που κάνουμε.  Θεωρούμαστε σεξουαλικοί από τους άνδρες και από τα μέσα ενημέρωσης. Αν υιοθετήσουμε αυτή τη στάση και στείλουμε φωτογραφίες, θα χάσουμε, αν δεν στείλουμε, πάλι θα χάσουμε. Τέλος πάντων, είμαστε ενήλικες με ανησυχίες και επιλέγουμε, να συμμετάσχουμε σε αυτήν την καμπάνια”.
Ο λογαριασμός των “Tramps against Trump” στο Instagram έχει “πέσει”, αλλά υλικό υπάρχει στο διαδίκτυο για κάθε ενδιαφερόμενο…
Πηγή: news247.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!