Πέμπτη 12 Μαΐου 2016


Ένα πρόγραμμα υποτροφιών για μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η τραγουδίστρια της R&B και της ποπ μουσικής Ριάνα.
Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα «Clara Lionel», απευθύνεται σε μαθητές με καταγωγή από τη Βραζιλία, τα νησιά Μπαρμπάντος, την Κούβα, την Αϊτή, την Γρενάδα, την Γουιάνα ή την Τζαμάικα.
Μιλώντας στο USA Today, η γεννημένη στον Άγιο Μιχαήλ των Μπαρμπάντος Ριάνα, δήλωσε ενθουσιασμένη που μπορεί να προσφέρει αυτές τις υποτροφίες, ενώ στάθηκε στις ευκαιρίες και προοπτικές που παρέχει η τριτοβάθμια εκπαίδευση «σε μία ομάδα παιδιών που το αξίζουν πραγματικά».
Η 28χρονη τραγουδίστρια δημιούργησε το Ίδρυμα Clara Lionel το 2012, με την ελπίδα βελτίωσης της ποιότητας ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, των τεχνών και του πολιτισμού.
Το ίδρυμα πήρε το όνομά των παππούδων της Ριάνα, Clara και Lionel.
Τα τελευταία δύο χρόνια, το ίδρυμα διοργάνωσε τον χορό «Diamond Ball», συγκεντρώνοντας συνολικά 5 εκατ. δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!