Παρασκευή 20 Μαΐου 2016


Οι καθημερινές μας συνήθειες είναι ένα ζήτημα που πρέπει να προσέξουμε εάν θέλουμε να χάσουμε κιλά.

Για παράδειγμα, πίνουμε 2-3 καφέδες αλλά αγνοούμε με πόσες θερμίδες μας επιβαρύνουν κάθε μέρα, έτσι δεν είναι;

Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σου τα πιο έξυπνα τρικ ώστε να μειώνεις 100 θερμίδες κάθε μέρα και να δεις πολύ σύντομα τη ζυγαριά σου να αλλάζει νούμερο!

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα τρικ:

Άλλαξε τον καφέ που πίνεις:

Ο καπουτσίνο σε επιβαρύνει με 160 θερμίδες ακόμα και όταν τον πίνεις σκέτο. Πόσο απίστευτο είναι αυτό; Κόψε λοιπόν το πλήρες γάλα ή πίνε εσπρέσο. Επίσης, μείωσε λίγο τη ζάχαρη στον καφέ σου.

Γιατί να τον πίνεις γλυκό (40-60 θερμίδες) ενώ μπορείς να τον πίνεις μέτριο (20 θερμίδες); Για σούπερ γεύσεις με εξτρά σιρόπια, δεν το συζητάμε. Είναι να σαν τρως ένα γλυκό...Ξέχνα τα καλύτερα!

Τι ψυχή έχει ένα καφεδάκι; Υπολόγισε τις θερμίδες που παίρνεις από τον καφέ που πίνεις!

Περιόρισε το σούσι:

Έχεις την εντύπωση ότι δεν παχαίνει και το καταναλώνεις συχνά; Οκ, μάθε λοιπόν ότι μπορεί ένα ρολάκι να έχει μέχρι και 100 θερμίδες!

Λογικό εάν σκεφτείς ότι μιλάμε για λευκό ρύζι. Μην απαρνηθείς την ιαπωνική κουζίνα, απλά διάλεγε πιάτα με λαχανικά και μαγειρεμένα στον ατμό.

Μείωσε τις ποσότητες:

Αυτό είναι ένα τεράστιο μυστικό που βοηθάει απίστευτα μια δίαιτα. Για παράδειγμα, τρώγε το απόγευμα τη σαλάτα σου αλλά βάλε μόνο μια κουταλιά ελαιόλαδο αντί για τρεις (οι βούτες είναι απαγορευτικές). Φάε αμύγδαλα για σνακ αλλά μείνε στα 6-8 όχι σε ολόκληρο το σακουλάκι.

Αλκοόλ ναι, αλλά με μέτρο

Αντί να πάρεις κοκτέιλ, διάλεξε βότκα (που έχει και τις λιγότερες θερμίδες από όλα τα ποτά) ή τζιν τόνικ. Δεν σου λέμε να μην πιεις, αλλά πρόσεξε λίγο και το πόσο, ε;

Φρέσκα αντί για αποξηραμένα φρούτα.

Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα κάνουν πολύ καλό στην υγεία σου, ασυζητητί. Ξέρεις όμως ότι έχουν περισσότερη ζάχαρη και θερμίδες σε σύγκριση με τα φρέσκα φρούτα;

Ναι, ναι, μπορεί να έχουν και τις τριπλάσιες θερμίδες! Απόφυγε, λοιπόν, τα αποξηραμένα και αγόραζε φρέσκα φρουτάκια που βρίσκεις σε αφθονία στον μανάβη σου!

Πηγή: faysbook.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!