Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Τον απολογισμό του έργου της για τον Ιανουάριο του 2016, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το χρονικό διάστημα από την 1η έως και τις 31 Ιανουαρίου 2016, η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε συνολικά 8.303 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. τόσο κατά τη διάρκεια των σταθερών καθημερινών ελέγχων βασικών οδών του ιστορικού κέντρου της πόλης, από τις 07.30 έως τις 22.00, όσο και κατά τη διεκπεραίωση των 138 καταγγελιών που δέχθηκε η υπηρεσία.

Παράλληλα, διεκπεραιώθηκαν 14 έλεγχοι, σφραγίσεις, μηνύσεις και λοιπές διαδικασίες (αποσφραγίσεις, επανέλεγχοι) που αφορούν Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ενώ εξετάστηκαν 469 ενστάσεις - αιτήματα πολιτών.

Κατά τον τέταρτο μήνα επαναλειτουργίας της υπηρεσίας αστυνομεύθηκαν οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Θεσσαλονίκης. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε σταθερή βάση στις οδούς Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Λεωφόρο Νίκης, Βασ. Όλγας, Εγνατία και  κατ’ αναλογία προς το διαθέσιμο δυναμικό, στις οδούς Αγγελάκη, Εθνικής Αμύνης, Αλ. Σβώλου, Παύλου Μελά, Π. Π. Γερμανού, Ι. Δραγούμη, Βενιζέλου, Βασ. Γεωργίου και στον άξονα της Αγίας Σοφίας. 

Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αστυνομία, σε συναρμοδιότητα με την ΕΛ.ΑΣ., εξυπηρετεί μέσω τηλεφωνικού ραντεβού, στον αριθμό 2313-317933, περιπτώσεις βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής κατ’ οίκον, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Μέσα στον Ιανουάριο του 2016 πραγματοποιήθηκαν 78 αντίστοιχες θεωρήσεις, με μέγιστο χρόνο αναμονής τις δύο ημέρες. 

Για το μήνα Φεβρουάριο η Δημοτική Αστυνομία διατηρεί το υφιστάμενο επιχειρησιακό της σχέδιο, επεκτείνοντας πιλοτικά τους ελέγχους στην περιοχή της οδού Ολυμπιάδος και της Άνω πόλης, για την αντιμετώπιση της παράνομης και αντικοινωνικής στάθμευσης, αλλά και την απελευθέρωση συγκεκριμένων σημείων, κατόπιν συνεννόησης με τον ΟΑΣΘ. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!