Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016


Μπορεί το «Star Wars, Η Δύναμη Ξυπνά», να γράφει κινηματογραφική ιστορία, όμως υπάρχει κάποιος που… γειώνει την επιτυχία.

Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας που έχει υπογράψει την δημιουργία του σύμπαντος του Πόλεμου των Άστρων και του κινηματογραφικού φαινομένου, δηλώνει απογοητευμένος με την νέα ταινία της σειράς «Star Wars, Η Δύναμη Ξυπνά».

«Κοίταξα τις ιστορίες και τους πρότεινα ,αλλά εκείνοι ήθελαν να κάνουν κάτι που θα ικανοποιούσε τους θαυμαστές της σειράς. Εγώ πάλι αντέτεινα ότι το μόνο που ήθελα να πω ήταν μια ιστορία για τα θέματα που απασχολούν τη σχέση πατέρα και γιου. Η κινηματογραφική σειρά μιλάει για τα οικογενειακά προβλήματα, δεν έχει καμία σχέση με τα διαστημόπλοια» ανέφερε ο ίδιος ο σκηνοθέτης σε συνεντευξή του.

Μάλιστα, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που του φέρθηκαν οι νέοι δημιουργοί του φιλμ. «Δεν ήθελαν να εμπλακώ στην ταινία αλλά και εγώ ήξερα ότι αν ήμουν παρών στα γυρίσματα θα προκαλούσε προβλήματα γιατί δεν έκαναν αυτό που εγώ ήθελα να κάνουν» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012, ο Λούκας, πούλησε τα δικαιώματα του Star Wars στην Disney για τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια και από τότε, θεωρητικά, δεν έχει κάποια σχέση με το franchise που ο ίδιος έφτιαξε.

Όμως, πριν ο Λούκας πάρει το φωτόσπαθο του και επιτεθεί στους συντελεστές του «Star Wars Η Δύναμη Ξυπνά» παραβρέθηκε στην πρεμιέρα…
Πόζαρε μαζί με τον σκηνοθέτη του νέου φιλμ Τζει- Τζει Άμπραμς!


Πηγή: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!