Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016


Η δύσκολη στιγμή που εδώ και καιρό φοβόταν η Σελίν Ντιόν έφτασε: την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη ο σύζυγός της, Ρενέ Αντζελίλ, ο οποίος «πάλευε» με τον καρκίνο!

«Ο Ρενέ Αντζελίλ “έφυγε” στο σπίτι του, στο Λας Βέγκας, μετά από μια μακρά και δύσκολη “μάχη” με τον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά να δείξετε σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή και τη στιγμή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Ο σύζυγος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που υπήρξε και μάνατζέρ της για περίπου είκοσι χρόνια, διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο στο φάρυγγα το 1999, ωστόσο, τον ξεπέρασε. Η ασθένεια επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2013, με τον Ρενέ να μπαίνει στο χειρουργείο τον περσινό Δεκέμβριο και να του κόβουν τμήματα της γλώσσας.

Κατά καιρούς, η Σελίν είχε μοιραστεί με τον κόσμο τις δύσκολες ώρες που περνούσε: πριν από κάποιους μήνες, ξέσπασε on air σε κλάματα, περιγράφοντας τάιζε τον σύζυγό της με ειδικό σωληνάκι τρεις φορές την μέρα, ενώ, σε άλλη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως τελευταία του επιθυμία ήταν να πεθάνει στα χέρια της! «Τον ρώτησα “φοβάσαι;” και ο Ρενέ είπε “θέλω να πεθάνω μέσα στα χέρια σου”. “Eντάξει, θα είμαι εκεί, θα πεθάνεις στα χέρια μου”, του είπα», ανέφερε χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα «USA Today», η 47χρονη τραγουδίστρια.

Στις αρχές Δεκέμβρη, πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε αποκαλύψει ότι ο Ρενέ είχε φτάσει σε οριακό σημείο, λέγοντας χαρακτηριστικά, όπως έχει γράψει το star.gr, πως, κατά πάσα πιθανότητα, τα Χριστούγεννα που πέρασαν θα είναι τα τελευταία που έζησαν μαζί…

Σελίν Ντιόν και Ρενέ Αντζελίλ παντρεύτηκαν το 1994 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 15χρονο Ρενέ Σάρλ και τα 5 ετών δίδυμα, Έντι και Νέλσον.

ΠΗΓΗ: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!