Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης με πυροβολισμούς από έφηβο στο χωριό Λα Λος, της επαρχίας Σασκάτσουαν, στον βορειοδυτικό Καναδά.

Ο έφηβος δράστης της επίθεσης στο σχολικό συγκρότημα του χωριού Λα Λος της επαρχίας Σασκάτσουαν, στον βορειοδυτικό Καναδά, σκότωσε δύο αδέλφια του πριν πάει κι ανοίξει πυρ στο λύκειο, όπου έχασε τη ζωή της μια δασκάλα που είναι κόρη του ασκούντα χρέη δημάρχου Κέβιν Ζανβιέ, γράφει η εφημερίδα Saskatoon StarPhoenix.

Η αξιωματικός της αστυνομίας δεν έδωσε καμιά λεπτομέρεια για τον ύποπτο ή τα θύματα, περιοριζόμενη να πει ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν αεροπορικώς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Σασκατούν, 600 χλμ. από το χωριό Λα Λος.

Σύμφωνα με τη Μορίν Λέβι, ο αποκλεισμός του σχολικού συγκροτήματος ήρθη και οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς τοποθεσίες, ενώ δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για την ασφάλεια των κατοίκων.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η αστυνομία διεξάγει έρευνα σε δύο τοποθεσίες, σε μια κατοικία στο Λα Λος και στο σχολείο.

Οι καναδικές αρχές δεν έχουν δώσει κανένα στοιχείο για τα κίνητρα του δράστη, ούτε έχουν κατονομάσει τον ίδιο ή τα θύματά του.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!