Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Οι ABBA ξανάσμιξαν για χάρη μιας... ελληνικής ταβέρνας!
Τα τέσσερα μέλη του διάσημου συγκροτήματος από τη Σουηδία, των ABBA, τα τραγούδια των οποίων συνεχίζουν να συναρπάζουν μουσικόφιλους κάθε ηλικίας δεκαετίες μετά την κυκλοφορία τους, έσμιξαν ξανά –αν και για σύντομο χρονικό διάστημα– στο πλαίσιο των εγκαινίων ενός νέου εστιατορίου, μιας επιχειρηματικής προσπάθειας στη Στοκχόλμη με άρωμα από... Ελλάδα.

Η Ανιέτα Φέλτσκογκ, ο Μπιορν Ουλβέους, ο Μπένι Άντερσον και η Άννι-Φριντ Λίνγκσταντ ξανασυναντήθηκαν για τα εγκαίνια του “Mamma Mia! The Party”, ενός εστιατορίου στο πάρκο διασκέδασης Γκρόνα Λουντ το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ελληνική ταβέρνα, όπως ακριβώς στο Μamma Mia, την ταινία και το μιούζικαλ, ενώ η μουσική που επελέγη δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από τα τραγούδια των ABBA.

Τα τέσσερα μέλη του σουηδικού συγκροτήματος, με επιτυχίες όπως το "Waterloo", το "Dancing Queen" και το "Take A Chance On Me", επέλεξαν χωριστούς δρόμους το 1982. Σπάνια τους συναντά κανείς μαζί και πρόσφατα οι ίδιοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

“Βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε ένα πάρτι όπως όλοι”, δήλωσε ο Ουλβέους μόλις έφθασε στην εκδήλωση που έγινε χθες. “Να κάνουμε κοινές εμφανίσεις; Δεν το νομίζω. Όχι. Και αναμένω ότι κι οι υπόλοιποι έδωσαν την ίδια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, σωστά; Το ελπίζω. Σε αντίθετη περίπτωση θα δεσπόζουμε στα πρωτοσέλιδα αύριο”.

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος ανέβηκαν κατόπιν για λίγο στη σκηνή που βρίσκεται εντός του εστιατορίου για να χαιρετίσουν τους θαυμαστές τους και να ποζάρουν στους φωτογράφους.

Ο Ουλβέους έχει αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού της επιχειρηματικής αυτής πρωτοβουλίας και σύμφωνα με τον ίδιο οι δημιουργοί του εστιατορίου εμπνεύστηκαν από την ταινία Mamma Mia και σε αυτό το πλαίσιο οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν σε ένα πάρτι με άρωμα... από Ελλάδας.

“Στο τέλος του σόου εκείνοι (το κοινό) είναι πολύ ευχαριστημένοι”, τόνισε ο Ουλβέους αναφερόμενος στο μιούζικαλ. “Σηκώνονται από τις θέσεις τους και χορεύουν κι η ιδέα είναι να προσπαθήσουμε να το μεταφέρουμε αυτό στο περιβάλλον ενός εστιατορίου... και να διοργανώνουμε πολύ όμορφα πάρτι με καλό φαγητό, κρασί, τραγούδι και χορό”.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του εστιατορίου, το Mamma Mia, το οποίο έχει γράψει η Βρετανίδα Κάθριν Τζόνσον και έκανε πρεμιέρα το 1999, το έχουν δει περισσότεροι από 60 εκατομμύρια άνθρωποι.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!