Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Στις 25 Ιανουαρίου επιστρέφουν τα X-Files
Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη προβολή, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς «The X-Files» έρχεται από τις 25 Ιανουαρίου με έξι νέα επεισόδια.

Οι βασικοί συντελεστές επιστρέφουν: ο δημιουργός/παραγωγός Κρις Κάρτερ, καθώς και οι πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Γκίλιαν Άντερσον που φορούν και πάλι τις στολές των Μόλντερ και Σκάλι, των πρακτόρων του FBI.

Η σειρά φαινόμενο είχε ως ήρωες τους δύο πράκτορες που εξερευνούσαν ανεξήγητες υποθέσεις που είχαν σχέση με υπερφυσικά φαινόμενα.

Τα βραβευμένα με Emmy και Χρυσή Σφαίρα X-Files υπήρξαν φαινόμενο της ποπ κουλτούρας και είναι μία από τις πιο αγαπημένες σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο FOX, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 06:15 το πρωί, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ θα προβληθεί σε επανάληψη το ίδιο βράδυ στις 21:50.

Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 06:15 και 21:50, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 06:15 με επανάληψη την ίδια ημέρα στις 21:50.

Ο δημιουργός της σειράς, Κρις Κάρτερ έχει δηλώσει: «Το βλέπω σαν διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών. Το καλό είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει τόσο παράξενος, ώστε είναι η τέλεια στιγμή να αφηγηθούμε αυτές τις έξι ιστορίες».
in.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!