Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015


Ένας από τους ελάχιστους κλάδους που εμφανίζουν έντονη ανταγωνιστικότητα και μεγάλη ικανότητα προσαρμογής στις δύσκολες συνθήκες είναι ο κλάδος του αυτοκινήτου.

Στην Ελλάδα, οι εισαγωγείς αυτοκινήτων, έχουν δει πολλά δύσκολα έργα να διαδραματίζονται μπροστά τους και πλέον είναι ετοιμοπόλεμοι για δράση και αλλαγές στην εμπορική πολιτική τους ακόμη και το βραδύ του Σαββάτου.

Η Seat Τεχνοκάρ, έχει την τύχη να διαχειρίζεται την ισπανική μάρκα που κατασκευάζει και το δημοφιλές Ibiza. Η τελευταία είδηση από το μοντέλο- σύμβολο της μάρκας έχει σχέση με τον εξοπλισμό και την τιμή έκπληξη.

Οι νέες εκδόσεις Style Plus για το ανανεωμένο Ibiza, ενισχύουν περαιτέρω το εξαιρετικό value for money. Επιλέχθηκε προσεκτικά εξοπλισμός που έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικά την εσωτερική και εξωτερική εικόνα του best seller της μάρκας.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο Style Plus, που έρχεται να προστεθεί στον ήδη πλούσιο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Style, περιλαμβάνει: Eσωτερικό χρωματικό πακέτο σε χρώμα Velvet ή Bismuth με δίχρωμες επενδύσεις καθισμάτων και χρωματικές λεπτομέρειες στο ταμπλό και στο τιμόνι. Ζάντες ελαφρού κράματος 16΄΄ Cartago Silver. Διπλοί προβολείς εμπρός με φώτα ημέρας Led και πίσω φώτα Led.

O παραπάνω εξοπλισμός, με συνολικό κόστος, σαν ξεχωριστός προαιρετικός εξοπλισμός 750 ευρώ, προσφέρεται τώρα στην ειδική τιμή των 400 ευρώ, δηλαδή με όφελος για τον πελάτη της τάξης του 47%.

Υπενθυμίζεται ότι για την περίοδο λανσαρίσματος, το ανανεωμένο Ibiza προσφέρεται με προωθητικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει: 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Εκπτώσεις και προνομιακή χρηματοδότηση Ibiza Gold Credit με άτοκο ή επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου που περιλαμβάνει στην μηνιαία δόση και ασφάλιση για όλη την διάρκεια της χρηματοδότησης μέσω της Allianz.

Η νέα έκδοση Style Plus, έκανε την πανελλήνια εμφάνιση της στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2015».
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!