Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Greek Brand New: Made in Greece με σύγχρονο design και καλό γούστο
Μια ματιά στη νέα αισθητική της Ελλάδας, σε ό,τι πιο καινούριο και πρωτοποριακό σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα σε όλο το φάσμα των εφαρμοσμένων τεχνών υπόσχεται η έκθεση Greek Brand New. Από τα brands, τα προϊόντα, τα σχέδια και τις ιδέες νέων επιχειρήσεων ρούχων, μέχρι τα αξεσουάρ, τα σουβενίρ και τα design αντικείμενα.
Νέες εταιρείες που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους μέσα στα χρόνια της κρίσης δημιούργησαν την Greek Brand New (www.greekbrandnew.com). Κοινός τους στόχος είναι να δώσουν το δικό τους στίγμα νεωτερισμού και αισθητικής της Ελλάδας, η κάθε μια από το δικό της τομέα.
Οι εταιρίες και τα προϊόντα που παρουσιάζονται δεν είναι στο επίπεδο των σχεδίων και των ιδεών αλλά έτοιμα branded προϊόντα πολλά από αυτά ήδη καταξιωμένα στην Ελλάδα και λίγα προς το παρόν και στο εξωτερικό.
Η έκθεση, δεν θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και υπεύθυνους αγορών πολυκαταστημάτων, μεγάλων επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και μουσείων που θέλουν να έχουν ελληνικά προϊόντα στα ράφια τους, όχι γιατί γράφουν επάνω Made in Greece αλλά γιατί έχουν πια σύγχρονο design, ισχυρό branding και εξαιρετική ποιότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!