Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Σοκ για τον Παναθηναϊκό, που αποκλείστηκε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την Καμπάλα, ο Ατρόμητος παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στην Πόλη και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα παίξουν μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης!
Οι Αζέροι χτύπησαν δύο φορές στην κόντρα και πήραν την πρόκριση μέσα στην Λεωφόρο, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στον Παναθηναϊκό…
Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι με τον Νίνη μόλις στο 3′ αλλά στην πρώτη επίθεσή τους, οι Αζέροι έκαναν το 0-1 με τον Ντοντό στο 6′.
Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Μπέργκ στο 34′ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είχε και δεύτερο δοκάρι σε προσπάθεια παίκτη της Καμπάλα να διώξει σε σέντρα του Νίνη.  Στο 60′ ο Βραζιλιάνος Ντοντό έκανε το 1-2 στη δεύτερη επίσκεψη των Αζέρων στην περιοχή του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 78′ με φάουλ του Νάνο, πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο τρίτο γκολ, ενώ έχασαν και μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεργκ στο 90’…
Στην Κωνσταντινούπολη, ο Ατρόμητος δεν είχε πολλές ελπίδες μετά το 0-1 στο Περιστέρι και παραδόθηκε άνευ όρων στο Σουκρού Σαράτσογλου, χάνοντας με 3-0.
Ο Φερναντάο στο 7′ και στο 78′ και ο Ερκίν στο 60′ πέτυχαν τα γκολ της Φενέρ, που είχε την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι.

http://thessports.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!