Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015


Το ότι δεν σκοπεύουν να πατήσουν ξανά το πόδι τους στην Αυστραλία αποκάλυψε η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, λίγες εβδομάδες αφότου ο ηθοποιός παραβίασε τη νομοθεσία της χώρας και μπήκε σε μπελάδες λόγω των σκυλιών του!

«Θα αποφύγουμε την Αυστραλία από εδώ και στο εξής όσο πιο πολύ μπορούμε, χάρη σε κάποιους πολιτικούς της», είπε η 29χρονη ηθοποιός σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο περιστατικό.

Ο Τζόνι Ντεπ αγνόησε τους υγειονομικούς νόμους της χώρας και έβαλε χωρίς να τα δηλώσει στις Αρχές τα δύο του σκυλιά στην Αυστραλία, όπου και βρέθηκε για τα γυρίσματα των «Πειρατών Της Καραϊβικής».

Οι Αρχές απείλησαν τον 51χρονο σταρ ότι θα κάνουν ευθανασία στα δυο τεριέ του, δίνοντας διορία 50 ωρών προκειμένου να τα επιστρέψει πίσω στην Αμερική, όπως τελικά έκανε.

Εξηγώντας το... τελεσίγραφο, ο αρμόδιος υπουργός είχε δηλώσει πως «έχουμε αυστηρούς κανόνες για κάποιον λόγο. Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις για τον Τζόνι Ντέπ» και, προφανώς, σε αυτόν ρίχνει το φταίξιμο η Άμπερ, εξηγώντας το «μπλόκο»!

ΠΗΓΗ: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!