Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο που ο Κένεντι αποκαλούσε... σπίτι

Είναι ένα ξενοδοχείο «βουτηγμένο» στην ιστορία. Ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο Τζον Φ. Κένεντι και η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός, Μπέτι Ντέιβις, που θεωρείται «ιερό τέρας» του αμερικάνικου κινηματογράφου το αποκαλούσαν «σπίτι» τους.


Πιο πρόσφατα έχει φιλοξενήσει τον άσο του τένις Ρότζερ Φέντερερ, ενώ σε αυτό έχουν γυριστεί και σκηνές από τη δημοφιλή σειρά «Gossip Girl».
Ο λόγος για το ξενοδοχείο πολυτελείας «The Surrey», το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» του Upper East Side της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της φημισμένης αμερικανικής μεγαλούπολης.
Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1926 και αρχικά λειτουργούσε ως ξενοδοχείο-κατοικία. Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Χάρις και η τραγουδίστρια Ρόζμαρι Κλούνι έμεναν σε αυτό, ενώ εργάζονταν στην πόλη.
Τα τελευταία χρόνια έγινε μια ολοκληρωτική ανακαίνιση, συνολικού κόστους 60 εκατ. δολαρίων και το ξενοδοχείο άνοιξε ξανά το 2009 με μια «φρέσκια όψη».
Ένα από τα πιο σημαντικά ατού του είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση μόλις μερικών λεπτών από το Σέντραλ Παρκ, τα καλύτερα μουσεία και τις γκαλερί του «Μεγάλου Μήλου» καθώς επίσης και από μπουτίκ καταστήματα γνωστών σχεδιαστών και οίκων μόδας στη λεωφόρο Μάντισον.

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!