Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015


Τις 10 καλύτερες παραλίες στις οποίες διοργανώνονται τα πιο διάσημα πάρτι, συγκέντρωσε το ταξιδιωτικό site cntraveler.com. Στην λίστα συμπεριλαμβάνεται μάλιστα και η δικιά μας Μύκονος με την παραλία Super Paradise.
10- Super Paradise, Μύκονος
Βρίσκεται στην νοτιοδυτική ακτής της Μυκόνου και θεωρείται ένα κεντρικό σημείο για φαγητό, ποτό και ολονύχτιο γλέντι. Η παραλία είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ενώ εκεί υπάρχουν εστιατόρια και clubs. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το ηλιοβασίλεμα ολόκληρο το μέρος μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτι.
default
9- Seven Mile Beach, Τζαμάικα
Είναι η μεγαλύτερη παραλία στη Τζαμάικα αλλά και μια από τις πιο «ζωντανές». Εδώ υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια. Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παγωμένα ποτά και μια μεγάλη ποικιλία από φρούτα της περιοχής.
e
8- Kuta Beach, Ινδονησία
Η Kuta είναι διάσημη τόσο για τη νυχτερινή ζωή της, όσο και για το σέρφ, για το οποίο θεωρείται ιδανικό μέρος. Πολλά μαγαζιά, εστιατόρια και clubs υπάρχουν σε αυτή την παραλία. Υπάρχουν επίσης και πολλά χλιδάτα ξενοδοχεία.
s
7- Waikiki, Oahu, Χαβάη
Μπορείς να βρεις και πολύ πιο όμορφες παραλίες στην Χαβάη, ωστόσο αν είσαι fan του καλού φαγητού και των κοκτέιλ, τότε αυτή η παραλία είναι για σένα. Το φαγητό είναι σχετικά φθηνό, ενώ εκεί υπάρχει επίσης και ένα από τα καλύτερα μπαρ της περιοχής.
s
6- Patong Beach, Ταϊλάνδη
Επίσης μια διάσημη παραλία. Λίγο πριν την ακτή θα βρείτε κυριολεκτικά εκατοντάδες ντίσκο και μαγαζιά, συνήθως με πολύ δυνατή μουσική. Η έκταση της παραλίας είναι πραγματικά τεράστια. Προτείνεται να μείνετε στην πιο ήσυχη Kamala Beach και να οδηγήσετε μέχρι την Patong για να επισκεφτεί την παραλία και τα μαγαζιά.
s
5- Chaweng Beach, Ταϊλάνδη
Έχει έκταση περίπου 5 μίλια και πρόκειται για μια πανέμορφη παραλία. Εκεί θα συναντήσεις δέντρα καρύδας, πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά και ένα φυσικό ύφαλο. Θα βρείτε ωραίο φαγητό, με έμφαση στα θαλασσινά, σε καλές τιμές. Για νυχτερινή ζωή, επισκεφτείτε το Green Mango, ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά club της παραλίας.
e
4- Cala Jondal Beach, Ίμπιζα, Ισπανία
Από τις 80 παραλίες τις Ίμπιζα, αυτή είναι μια από τις πιο ήσυχες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι κρυμμένη στη φύση και την επιλέγει πλήθος κόσμου για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Το βράδυ, ο κόσμος συγκεντρώνεται στο Blue Marin όπου διοργανώνονται μεγάλα πάρτι.
e
3- Haad Rin Nok Beach, Ταϊλάνδη
Είναι μόνο μισό μίλι, αλλά είναι γνωστή για τα Full Moon Parties που γίνονται εκεί. Με χιλιάδες επισκέπτες να πηγαίνουν εκεί καθημερινά. Συνδυάζονται η νυχτερινή ζωή με τα όμορφα τοπία. Επίσης διαθέτει μαγαζιά με πολύ καλό φαγητό.
s
2- White Beach, Φιλιππίνες
Το όνομα της λέει αυτό που ακριβώς είναι: μια παραλία με λευκή άμμο. Δεν είναι από τις πιο γνωστές παραλίες της Ασίας, όμως οι καλά γνωρίζοντες την επισκέπτονται για να χαλαρώσουν τη μέρα και να ξεφαντώσουν τη νύχτα. Υπάρχουν μαγαζιά για φαγητό ακριβώς πάνω στην παραλία.
t
1- Baie de Saint-Jean, St. Barts
Πρόκειται για μια τοποθεσία της Καραϊβικής… σε γαλλική έκδοση. Γαλαζοπράσινα νερά, γκορμέ εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία υπάρχουν σε αυτή την παραλία. Εδώ μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία δίπλα στην Κάμερον Ντίαζ ή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
e
Πηγή: huffingtonpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!