Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Δονητές και τεχνικές ελέγχου σκέψης για τους ηττημένους των Όσκαρ
Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχει στο σπίτι του ένας ηττημένος των βραβείων Όσκαρ; Έναν δονητή και ένα κουπόνι για εκμάθηση «τεχνικών ελέγχου σκέψης».

Τουλάχιστον αυτό σκέφτηκαν οι εμπνευστές των «πακέτων δώρου» για τους υποψήφιους για Όσκαρ ερμηνειών (Α και Β ρόλων) και σκηνοθεσίας. Σύμφωνα με το Variety, η αξία του πακέτου αυτού αγγίζει φέτος τα 125.000 δολάρια!

Η αναλυτική λίστα των δώρων δημοσιεύεται στο Variety και εκπλήσσει: εκτός από τα συνηθισμένα προϊόντα ομορφιάς, υπάρχουν και μερικά... ιδιαίτερα δώρα. Μία διανυκτέρευση τριών ημερών σε θέρετρο στην Τοσκάνη αξίας 1.500 δολαρίων, ένα ταξίδι πολυτελείας με τρένο στα Βραχώδη Όρη του Καναδά αξίας 14.500 δολαρίων, άλατα από τη Μεσόγειο αξίας 1.500 δολαρίων, ένα ταξίδι «γκλάμπινγκ» (σ.σ. όρος που παραπέμπει σε πολυτελές κάμπινγκ) αξίας 12.500 δολαρίων, έναν δονητή αξίας 250 δολαρίων, η δυνατότητα ενοικίασης για ένα έτος αυτοκινήτου αξίας 20.000 δολαρίων.

Ανάμεσα στα πιο παράξενα δώρα όμως είναι οι «ενέσεις οργασμού»: αιμοπετάλια του ατόμου διοχετεύονται με ένεση στον ιστό του κόλπου. Σύμφωνα με τον... εμπνευστή της μεθόδου αυτής, το αποτέλεσμα είναι μία καλύτερη αντίδραση του κολπικού ιστού στη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Το πιο ακριβό δώρο, σύμφωνα με τη εταιρεία Distinctive Assets που φτιάχνει τα πακέτα δώρων είναι ένα κουπόνι αξίας 20.000 ευρώ. Τι προσφέρει; Η ιδρυτής της εταιρείας Enigma Life, Ολέσια Κάντορ, θα συναντηθεί με κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο «για να συζητήσει το ωροσκόπιο 2015, να αναλύσει όνειρα και να τους διδάξει τεχνικές ελέγχου της σκέψης».

Ποιος έχει ανάγκη το αγαλματάκι, όταν μπορεί να ελέγξει τη σκέψη;

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η ίδια η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών δεν εγκρίνει τα εν λόγω πακέτα και έχει μάλιστα προτείνει την κατάργησή τους.
in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!