Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αποκαλυπτήρια θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται σχετικά με τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, καθώς αυτές τις μέρες αναμένεται να...

γίνουν γνωστά τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της Ελλάδας για φέτος στον Ευρωπαικό διαγωνισμό.

Αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων άρχισαν οι επαφές των υπευθύνων της διοργάνωσης με τις δισκογραφικές εταιρείες, προκειμένου να «κλειδώσουν» οι υποψήφιοι, αλλά και ο ελληνικός τελικός.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, πέντε. Πρόκειται για τρεις νεαρές τραγουδίστριες, έναν δημοφιλή τραγουδιστή και ένα γνωστό συγκρότημα, ενώ, η αποκάλυψή τους στο κοινό θα γίνει, πιθανότατα, την προσεχή Τετάρτη. Και οι τρεις τραγουδίστριες έχουν ακουστεί στο παρελθόν για την Eurovision και, μάλιστα, οι δύο έχουν προσπαθήσει να μας εκπροσωπήσουν στο παρελθόν, το συγκρότημα μετρά αρκετές επιτυχίες και ο τραγουδιστής είναι από τους πλέον επιτυχημένους της γενιάς του εδώ και πολλά χρόνια και συμμετείχε σε παλιότερο διαγωνισμό, όχι όμως ως τραγουδιστής.

Σχετικά με τον ελληνικό τελικό, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου, δεδομένου και του ότι στις 16 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών των χωρών που θα διαγωνιστούν.

Θυμίζουμε ότι, όπως προέκυψε μετά την σχετική κλήρωση, η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α’ ημιτελικό της Eurovision, στις 19 Μαΐου, με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!