Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

H LG δεν έχει εγκαταλείψει τον τομέα των κυρτών smartphones και το LG G Flex 2 φέρεται πως είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στο CES του 2015. 
Το LG G Flex είχε κάνει αίσθηση με την κυρτή οθόνη του, ενώ ήδη είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν την κορεάτικη εταιρεία να ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του. Το όνομα αυτού αναμένεται να είναι LG G Flex 2 και εκτιμάται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο Consumer Electronics Show στο Las Vegas, στις αρχές Ιανουαρίου 2015.
Σύμφωνα με το Phone Arena, το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη τεχνολογίας P-OLED, μικρότερων διαστάσεων από τον προκάτοχό του, ενώ άγνωστο παραμένει το ποια θα είναι η ανάλυση της οθόνης αυτής. Η τεχνολογία του πίσω καλύμματος να αυτοθεραπεύεται από γρατσουνιές θα υπάρχει πιθανότατα και στο LG G Flex 2, ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται η ύπαρξη του Android 5.0 Lollipop στη θέση του λειτουργικού συστήματος.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη της εμπορικής πορείας της συσκευής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αργότερα κυκλοφορίας του και σε άλλες αγορές, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα. Μένει να δούμε εάν θα μπορέσει να σημειώσει υψηλές πωλήσεις μία συσκευή με τόσο διαφορετικό σχήμα.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!