Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Εγώ μια φωτογραφία με την Μέριλ Στριπ ήθελα να βγάλω, λέει η Ελεν ντε Τζενέρις εννιά μήνες μετά το tweet που έσπασε τα ρεκόρ...

Ηταν η «σέλφι» που ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε καθώς την βραδιά της απονομής των Οσκαρ, ένα.. μπουκέτο από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood μαζί με την παρουσιάστρια της βραδιάς, πόζαραν για την φωτογραφία των ρεκόρ. Το tweet της Έλεν ντε Τζενέρις, έγινε retweet περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο στην ιστορία του κοινωνικού δικτύου.

Τη Δευτέρα όμως, η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή της την Μέριλ Στριπ, μία από τις πρωταγωνίστριες του ενσταντανέ, αποκάλυψε την αλήθεια: «Ήθελα απλώς μια φωτογραφία με την Μέριλ Στριπ» είπε η ντε Τζενέρις. Στην συνέχεια, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί, ο Τζάρετ Λέτο, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Τζένιφερ Λόρενς, η Λουπίτα Νιόγκο, ο Κέβιν Σπέισι και ο Τσάνινγκ Τάτουμ έγιναν οι πρωταγωνιστές της «σέλφι» των διασήμων.

«Το νόημα ήταν να βγάλω μια φωτογραφία με τη Μέριλ κι όλοι έτρεξαν να πάρουν μέρος, με αποτέλεσμα, η Μέριλ ίσα να φαίνεται» είπε η ντε Τζενέρις, που παρακάλεσε τη σπουδαία ηθοποιό, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στην τελευταία τους ταινία «Into the woods», την Αννα Κέντρικ και την Εμιλι Μπλαντ, να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια.

Το... μάλλον αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα η Έλεν το τουίταρε ξανά, γράφοντας με χιούμορ: «Επρεπε να βγάλω άλλη μια σέλφι με την Μέριλ. Δεν φαίνεται καλά στην σέλφι των Οσκαρ. Αυτή τη φορά πήγε πολύ καλύτερα».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!