Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ένα από τα πλεονεκτήματα των συσκευών Android είναι ότι οι διάφορες εφαρμογές προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία, σε σχέση με αυτές που είναι διαθέσιμες για τα iPhones.
Βέβαια, οι περισσότερες εφαρμογές πλέον διατίθεται τόσο σε Android όσο και σε iOS συσκευές, ωστόσο –γράφει ο StevenTweedie στο BusinessInsider- οι πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές για Android διατίθενται αποκλειστικά στις αντίστοιχες συσκευές, καθώς επιτρέπουν κάτι που η Apple δε θα το έκανε.
Δείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές για Android και θυμηθείτε ότι… δε μπορείτε να τις «μοιραστείτε» με όσους έχουν συσκευές iOS.
  1. Muzei

Η εφαρμογή Muzei υπόσχεται να μετατρέψει τη homescreen σας σε ένα «ζωντανό μουσείο». Στην ουσία πρόκειται για ένα livewallpaper, το οποίο αλλάζει την εικόνα της homescreen, εμφανίζοντας διαφορετικά γνωστά έργα τέχνης κάθε μέρα.
Διατίθεται δωρεάν.
  1. HoverChat

Η εφαρμογή HoverChat επιτρέπει στο χρήστη να συνεχίσει να ανταλλάσσει μηνύματα ακόμη κι όταν χρησιμοποιεί μια άλλη εφαρμογή, ή βλέπει μια ταινία. Αλλάζοντας το μέγεθος και τη «διαφάνεια» του αντίστοιχου παραθύρου, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τα μηνύματα ανάλογα με τη χρήση που κάνει στη συσκευή του.
Διατίθεται δωρεάν.
  1. Google Keep

Το GoogleKeep είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αποθήκευση σημειώσεων και υπενθυμίσεων. Ο χρήστης μπορεί να κρατήσει σημειώσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα, να τραβήξει φωτογραφίες μέσα από την εφαρμογή και να αποθηκεύσει ηχητικά μηνύματα, τα οποία μεταγράφει αυτόματα η εφαρμογή.
Διατίθεται δωρεάν.
  1. Cover

Η εφαρμογή Cover βάζει τις αγαπημένες εφαρμογές του κάθε χρήστη στο lockscreen, προκειμένου να μη χάνει χρόνο ψάχνοντας στις «σελίδες» του κινητού του. Η εφαρμογή «διαισθάνεται» πότε ο χρήστης βρίσκεται στο σπίτι, στη δουλειά ή αλλού και βάζει τις αντίστοιχες εφαρμογές «σε πρώτη θέα».
Διατίθεται δωρεάν.
  1. Cerberus

Η «αντικλεπτική» εφαρμογή Cerberus κάνει πολύ περισσότερα από το απλά να εντοπίζει πού βρίσκεται η κλεμμένη συσκευή σας. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη συσκευή του από απόσταση μέσω διαδικτύου ή μέσω γραπτού μηνύματος, να θέσει σε λειτουργία συναγερμό ακόμη κι όταν είναι σε silentmode, να σβήσει τα δεδομένα, να κλειδώσει τη συσκευή χωρίς κωδικό, να ηχογραφήσει ήχους από το μικρόφωνο, να δει μια λίστα εξερχόμενων και εισερχόμενων κλήσεων, ακόμη και να… κρύψει την εφαρμογή Cerberus για να μην την προσέξει ο κλέφτης.
Τιμή: η δοκιμή δωρεάν, η αναβάθμιση 2.99€.
 
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!