Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τέλος μια και καλή έβαλε η Κέιτ Γουίνσλετ στις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί δεσμό με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όταν γύριζαν τον «Τιτανικό».

Μπορεί από τότε να έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια, όμως τα «πηγαδάκια» ποτέ δεν σταμάτησαν να συζητάνε κάνοντας υποθέσεις για το υπήρχε τελικά μεταξύ τους.

Με μια νέα συνέντευξή της, στο τεύχος Νοεμβρίου του «Marie Claire», η 38χρονη σήμερα ηθοποιός, κάνει αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Λεό, λέγοντας πως ανάμεσά τους δεν υπήρξε ποτέ, κάτι ερωτικό: «Πιστεύω πως ο λόγος αυτής της φιλίας είναι επειδή δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ερωτικό. Είναι τόσο απογοητευτικό για τους φανατικούς να το ακούν, γιατί στην ρομαντική ιστορία που έχουν πλάσει ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά και είχαμε πλήθος ερωτικών στιγμών, όμως δεν είναι έτσι. Με έβλεπε πάντα σαν αγόρι. Ποτέ δεν ήμουν αλήθεια κορίτσι κορίτσι».

Ωστόσο, δεν κρύβει ότι οι δυο τους είχαν έναν «ιδιαίτερο» δεσμό: «Χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλον για να στηριζόμαστε γιατί είμασταν και οι δυο πολύ νέοι και δουλεύαμε τρελές ώρες και ήταν σοκ για τον οργανισμό».

http://www.enikos.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!